Forum » Pomoč in nasveti » Povezava dveh racunalniko preko ADSL
Povezava dveh racunalniko preko ADSL
Nejc0 ::
Zivjo!
Imam en problem-s frendom bi rada povezala dva racunalnika-njegovega in mojega. Obadva imava ADSL. Zdej stvar naj bi pa zgledala takole-jaz bi rad od njega iz njegovega diska poslusal Mp3je in jih po moznosti prenesel k sebi na racunalnik, on pa bi iz mojega diska pobiral material? Kako naj to narediva, kaj potrebujeva in katere programe?
Lep pozdrav
Imam en problem-s frendom bi rada povezala dva racunalnika-njegovega in mojega. Obadva imava ADSL. Zdej stvar naj bi pa zgledala takole-jaz bi rad od njega iz njegovega diska poslusal Mp3je in jih po moznosti prenesel k sebi na racunalnik, on pa bi iz mojega diska pobiral material? Kako naj to narediva, kaj potrebujeva in katere programe?
Lep pozdrav
tx-z ::
VPN (Virtual Private Network)....drgač pa kakšni programi kot npr. Radmin(Remote Administrator) samo pol lahko briše tvoje datoteke z diska, kopira dol/gor in gleda kaj delaš na rač. + upravlja....v tem primeru lahko daš tut da te vpraša če mu pustiš.....čeprav če nimata kakšnih ruterjev, komot lahko nardita prvo (če mata win xp pol ne bo problemov - za druge ne vem)
tx-z
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katera komponenta PC-ja počasi crkuje?Oddelek: Strojna oprema | 1317 (741) | kody |
» | Downlovdam in vsakič drugačen checksum - fenomenalno (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5903 (4432) | StarMafijec |
» | Pošta problemOddelek: Programska oprema | 5157 (4642) | Kv1DR_K1LL3R |
» | Ruter, ki je uporeben tudi za P2P in torrentOddelek: Kaj kupiti | 3754 (2476) | pujsek_ |
» | Busted! (Anti Piracy Organization Cought Me) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 15088 (9311) | Gandalfar |