Forum » Pomoč in nasveti » peka dvd-jev
peka dvd-jev
aspirin007 ::
Lep pozdrav!
Kupil sem si dvd pekača, LG in sedaj me zanima kako pečt dvd-je, katere si sposodiš v videoteki? S katerim program je najbolje pečt in ali moraš za film, katerega potegneš z neta imet kakšen poseben medijh. To misli ali je potrebno gledat na tip, recimo dvd-r ali dvd+r?
Hvala za odgovore!
Kupil sem si dvd pekača, LG in sedaj me zanima kako pečt dvd-je, katere si sposodiš v videoteki? S katerim program je najbolje pečt in ali moraš za film, katerega potegneš z neta imet kakšen poseben medijh. To misli ali je potrebno gledat na tip, recimo dvd-r ali dvd+r?
Hvala za odgovore!
pviran3 ::
Mal si poglej zadnjo stran škatlice dvd-ja, kjer piše ''vse pravice pridržane...'' , pa ti bo jasn kako
zee ::
CloneDVD dela bp. Tried & tested.
zee
zee
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zapis datotek na DVD-ROddelek: Pomoč in nasveti | 2868 (2535) | ThomasSGS |
» | clone cd in dual layerOddelek: Pomoč in nasveti | 2252 (2004) | jackorsen88 |
» | Liteon DVD-R kaj prida? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 21297 (12813) | svejk |
» | NEC 2500 visje hitrosti pisanja in bitsetting (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10707 (6946) | delfinus |
» | Kateri DVD+/-RW? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9620 (7244) | AtaStrumf |