Forum » Programiranje » problem vb (*.frm -> *.exe)
problem vb (*.frm -> *.exe)
urosz ::
hotel sem naredit en majhn program pa ko sem hotel naložit wb mi pri inštalaciji vrže error in ne morem inštalirat
zato sem šel in sem v officu, ki ima tudi wb v sebi in sem tam normalno naredil programček, wendar ga negre nikjer izvozit v *.exe datoteko.
obstaja mogoče kakšen program, ki pretvori *.frm fajl v .exe, ker namreč v wb, ki je v officu tega očitno nima, ali pa jaz ne morem najti, kar je bol težko.....
kako problem rešit??!!!
hvala, lp
[syntax error - vsc]
zato sem šel in sem v officu, ki ima tudi wb v sebi in sem tam normalno naredil programček, wendar ga negre nikjer izvozit v *.exe datoteko.
obstaja mogoče kakšen program, ki pretvori *.frm fajl v .exe, ker namreč v wb, ki je v officu tega očitno nima, ali pa jaz ne morem najti, kar je bol težko.....
kako problem rešit??!!!
hvala, lp
[syntax error - vsc]
- spremenil: Vesoljc ()
demoness ::
Tisto, kar imaš v Office-u, so makroji. Delujejo samo za zaporedje operacij znotraj Worda, Excela, itd. Zato tudi ne bi imelo nobenega smisla to dajati v exe. Vsaj jaz še nikjer nisem zasledila, da bi se to dalo (oz. da bi to sploh kdo hotel početi )
Rajši poskusi popraviti tisto napako pri inštalaciji. Razen če je "Error: invalid product license key."
Glede občutljivosti pa... wb bi lahko bilo marsikaj.
Rajši poskusi popraviti tisto napako pri inštalaciji. Razen če je "Error: invalid product license key."
Glede občutljivosti pa... wb bi lahko bilo marsikaj.
Don't you want to die, walk beside me evermore,
Don't you feel alive, like you never felt before...?
Don't you feel alive, like you never felt before...?
Zgodovina sprememb…
- spremenila: demoness ()
urosz ::
em..... nevem neki čudni error je....... sicer pa popravit napake na cdju......heh
pa tale programček ni nič velkega, je v bistvu samo vizitka za en drugi program
na njem so le sivi napisi in 2 frama okoli napisov....
sploh ni nič komande napisane
samo okenca za napis in v caption text
ampak vseeno rabim exe fajl...
aja pa še ena slikca je
pa tale programček ni nič velkega, je v bistvu samo vizitka za en drugi program
na njem so le sivi napisi in 2 frama okoli napisov....
sploh ni nič komande napisane
samo okenca za napis in v caption text
ampak vseeno rabim exe fajl...
aja pa še ena slikca je
Zgodovina sprememb…
- spremenil: urosz ()
BigWhale ::
Ce bi dejansko povedal kaksna je ta napaka bi ti mogoce lahko kdo pomagal...
1: "Gospod zdravnik, mene pa neki boli..."
2: "Kaj vas pa boli?"
1: "Nevem, sam tko cudn me boli, kaj naj nardim?"
2: "Hm... Lobotomy?"
1: "Gospod zdravnik, mene pa neki boli..."
2: "Kaj vas pa boli?"
1: "Nevem, sam tko cudn me boli, kaj naj nardim?"
2: "Hm... Lobotomy?"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Java vprasanje - kako spraviti v *.exe datotekoOddelek: Programiranje | 4028 (377) | killa bee |
» | Izginilo namizje, ikone, start meni prazenOddelek: Operacijski sistemi | 9184 (8469) | k4vz0024 |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267749 (67341) | Seljak |
» | Office XP-podokno opravil - kam je izginil seznam nedavno odprtih datotek?!Oddelek: Programska oprema | 2635 (2384) | bili_39 |
» | Visual Basic: aplikacija v več jezikih (obstaja kakšen plugin, ali komponenta, ki biOddelek: Programiranje | 1201 (1026) | darkolord |