Forum » Hlajenje in modifikacije » Pregrevanje
Pregrevanje
vertex ::
imam problem s pregrevanjem.
povprečno temp. proca sem mel vedno 50 stopinj.
in tudi zdaj jo mam okol 55,če nič ne počnem(sem na netu itd.),ampak ko pa grem recimo igrati igro se temprartua zviša na 70+ stopinj in to v pičlih 3 minutah in računlo se resetira.
pomoč?
povprečno temp. proca sem mel vedno 50 stopinj.
in tudi zdaj jo mam okol 55,če nič ne počnem(sem na netu itd.),ampak ko pa grem recimo igrati igro se temprartua zviša na 70+ stopinj in to v pičlih 3 minutah in računlo se resetira.
pomoč?
- premaknilo iz Strojna oprema: bastadu ()
Nejc Pintar ::
malce posesaj po notranjosti in poglej če ti dela ventilator
Lahko je biti prvi, če si edini!
T0RN4D0 ::
Preeli se v sibirijo.
jok3...
res, če nimaš nič navito najrpe poglej če ti ni vent na hladilniku crknu, pol pa prezračevanje in tako naprej... :)
jok3...
res, če nimaš nič navito najrpe poglej če ti ni vent na hladilniku crknu, pol pa prezračevanje in tako naprej... :)
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Gizmo_X ::
Poletni časi, poletna vročina.
Pri meni se mi je isto dogajalo, nisem imel ravno urejenega zračenja v ohišju. Že samo en ventilator na 5V je znižal IDLE temperaturo za 8 stopinj. In si že delam načrt za prenovitev ohišja, kjer bo najpomembnejša vloga pretok zraka.
Pri meni se mi je isto dogajalo, nisem imel ravno urejenega zračenja v ohišju. Že samo en ventilator na 5V je znižal IDLE temperaturo za 8 stopinj. In si že delam načrt za prenovitev ohišja, kjer bo najpomembnejša vloga pretok zraka.
Don't pay the BILL at the big GATES.
SodVina ::
sam vseeno je temperatura previsoka: Jaz bi na tvojem mestu odstranil hladilnik, namestil novo pasto in dal hladilnik nazaj. Nekaj je definitivno narobe. kot je ze rekel Puschkin, poglej, ce ti delujejo ventilatorji.
vertex ::
Ventilatorji vsi delajo kot morajo.
res bo treba hladilinik popucat pa zgleda še enkat s pasto namazat.
res bo treba hladilinik popucat pa zgleda še enkat s pasto namazat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Temperatura procesorja? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5703 (2467) | LuIK |
» | senzor za temperaturo od cpu je pokvarjen! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8605 (6768) | ziga1990 |
» | Preglasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 4414 (3938) | mersault |
» | 71 stopinjOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1806 (1188) | Nejc Pintar |
» | 1333 athlon na 60°- nenormalno?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 882 (711) | krucymucy |