Forum » Hlajenje in modifikacije » Plata GA-7N400E-L se pregreva
Plata GA-7N400E-L se pregreva
Gamez0r ::
Kao naj nardim da mi ne gre cez 40*C
nej v plexi na stranici naredim 6 lukenj in dam 80mm ventilatorcke gor?
ker to sm razmisljal ce bi kaj pomagalo. Ventilatorji so cisto tihi, in bi to nardil, sam rabim vase potrdilo da to splaca delat ker nisem 100% preprican
P.S: Ko se pregreje mi nardi Blue Screen pa se resetira
Chipset: 45*C
Proc: 56*C XP 2000+
Hvala za pomoc
nej v plexi na stranici naredim 6 lukenj in dam 80mm ventilatorcke gor?
ker to sm razmisljal ce bi kaj pomagalo. Ventilatorji so cisto tihi, in bi to nardil, sam rabim vase potrdilo da to splaca delat ker nisem 100% preprican
P.S: Ko se pregreje mi nardi Blue Screen pa se resetira
Chipset: 45*C
Proc: 56*C XP 2000+
Hvala za pomoc
humanoid ::
Update-aj BIOS, poglej, če se ti vrti ventilator na NB-u. Če se ne vrti, odinštaliraj Easy Tune in si namesti kak drug program za merit temperaturo, recimo MBM5 ali Aida32.
Proc nima tako visoke temperature, jaz mam na bartonu 2500+@3200+ na full load s plato GA-7NNXP 64°C in dela BP, NB pa pride do 40°C, tako kot temperatura plošče.
Proc nima tako visoke temperature, jaz mam na bartonu 2500+@3200+ na full load s plato GA-7NNXP 64°C in dela BP, NB pa pride do 40°C, tako kot temperatura plošče.
Gamez0r ::
BIOS Updatan na, Plati ni ventilatorja, u sobi je vroce za popi****
in zato rabim 5 80mm ventilatorjev da mi hladi kisto. Zdej k je mal bl hladno mam NB 37*c
pa proc 54*C to je to zarad prevelke Temp u sobi in je se Comp vroc k svina
zato pa rabm Vente das mi hladi
in zato rabim 5 80mm ventilatorjev da mi hladi kisto. Zdej k je mal bl hladno mam NB 37*c
pa proc 54*C to je to zarad prevelke Temp u sobi in je se Comp vroc k svina
zato pa rabm Vente das mi hladi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hlajenje A64 2800+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1338 (1119) | timj010 |
» | Upgrade vodnega - zgleda da je presvoh :)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2281 (1538) | frenk |
» | Gigabyte Nforce 7n400 - Temperatuta procesorja???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1967 (1519) | Ethan |
» | Temp. procesorja je 66 stopinj ?!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1585 (1292) | Roadkill |
» | Hladni procesorjiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1976 (1597) | S-T-M |