Forum » Strojna oprema » pioneer 105 mi mece dvd ven
pioneer 105 mi mece dvd ven
Grill ::
Evo, na firmi smo nabavili LG-jev DVD pekač in sem si spekel datoteke, ki sem jih hotel potem posneti na domači disk.
Uporabil sem priloćen Maxell DVD-RAM 4,7 single sided rewritable, ki je priložen k DVD pekaču.
Doma imam Pioneerja-a 105. Ko vstavim dvd, mi ga enostavno zavrača in ga mi izvrže.
Kaj bi lahko bilo narobe? Kaj morda moj P 105 ne bere RW ali je lahko kaj drugega?
Uporabil sem priloćen Maxell DVD-RAM 4,7 single sided rewritable, ki je priložen k DVD pekaču.
Doma imam Pioneerja-a 105. Ko vstavim dvd, mi ga enostavno zavrača in ga mi izvrže.
Kaj bi lahko bilo narobe? Kaj morda moj P 105 ne bere RW ali je lahko kaj drugega?
Frgazor ::
Ajej, ti si uporabil dvd-ram in to nikakor ni isto kot dvd+/-rw. dvd-rama ti ne bo prebrala skoraj nobena enota.
Dr_M ::
velika vecina dvd bralnikov in pekacev ne bere dvd-ramov.
so zelo redki primerki, ki ji berejo... LG je edn izmed njih, pa se ksn panasonic bi se najdu.
baje jih tut bere pionner 107 dvd pekac.
so zelo redki primerki, ki ji berejo... LG je edn izmed njih, pa se ksn panasonic bi se najdu.
baje jih tut bere pionner 107 dvd pekac.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Grill ::
Uh, hvala za tako hitre odgovore :)
Bom nabavil kakšen DVD RW; po eni strani to ni slabo saj imam tako prost večer...
Bom nabavil kakšen DVD RW; po eni strani to ni slabo saj imam tako prost večer...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvd pekač (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 28249 (14008) | GrimReaper |
» | DVD-RAM2Oddelek: Strojna oprema | 1571 (1411) | Poldy |
» | DVD zapisovalnik LG GSA-4082B ali NEC ND-2500Oddelek: Kaj kupiti | 1785 (1310) | Zako |
» | Kateri DVD pekač naj kupimOddelek: Kaj kupiti | 1844 (1559) | Caligula |
» | DVD pekačOddelek: Strojna oprema | 1394 (1281) | Edelweiss |