» »

RTV me žali!!!

RTV me žali!!!

Yohan del Sud ::

Berite in se čudite. Nisem človek, ki bi bil hitro užaljen, ampak alergičen sem na vzvišen odnos nekaterih birokratov.

Oni dam sem na RTV poslal izjavo, da v stanovnju za katerega so zaračunavali rtv naročnino ni nobenega radija ali televizije (ker je naprodaj smo vse odnesli vün). Bila je pač standardna izjava v stilu "spodaj podpisani ta pa ta izjavljam da v tem pa tem stanovanju za katerega pobirate naročnino v mojem imenu ni nobenega tv-ja, ipd). Ampak ne. Monopolistični birokrati zahtevajo povsem svojo, po mojem mnenju globoko žaljivo in ponižujočo formulacijo, ki se zrcali v dobesedno pretipkanem odgovoru, kako bi moja izjava po njihovem MORALA izgledati.

"Izjavljam, da za nedoločen čas v svojih prostorih nimam svojega in da v svojih prostorih tudi ne uporabljam tujega radijskega ali televizijskega sprejemnika, ter sem seznanjena z zakonskimi posledicami neresnične izjave in sicer, da bo z denarno kaznijo od 30000 do 150000 tolarjev kaznovan vsakdo, ki ima radijski oziroma televizijski sprejemnik in je podal neresnično izjavo iz četrtega odstavka 15. člena zakona o RTV Slovenija (Uradni list RS, št.19/94,29/94-popr., 73/94 – odl. US, 88/99, 102/99 –skl. US)"

Da se razumemo. Precej manj užaljen bi bil, če bi prišli stanovanje res pogledat, če je kaj sumljivega notri, kot pa da sem bil prisiljen pretipkati zgornji odstavek v novo izjavo.

Kam to pelje? Če v prihodnje ne bom enkrat plačal naročnine me bosta pred vrati nabutala dva najeta čapca ali kaj? ;((

Nemelk ::

ja, ni kej! krivica se ti godi!:|
Nemelk ™

`DoC ::

RTVS podpira država, in proti njej si/smo nemočni. Če se huduješ, jeziš, razbijaš glavo, naj ti povem, da je vse Sizifovo delo... S tem se je treba sprijaznit pa basta...we are fucke*;((;((;((
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+

Yohan del Sud ::

V cajtng bi jih blo treba dat, pa na televizijo >:D gravže nesramne. No ja. Tudi internet bo dober za prvo silo. :\

poweroff ::

Jaz bi jim poslal takole izjavo:

Izjavljam da v prostorih na naslovu **** nimam nobenega RTV sprejemnika, ker tam nihče ne živi niti stanovanja trenutno ne oddajamo. Zato je plačevanje naročnine brezpredmetno. V kolikor menite da je ta izjava neresnična, mi dokažite nasprotno. Pri tem vas vljudno opozarjam da vstopa v svoje stanovanje NE BOM dovolil brez sodnega naloga in prisotnosti dveh prič.

Če vam kaj ni všeč se pa jeb***.
:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Televizija brez televizije, možno? (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
7117507 (15346) 34054
»

Stare televizije bodo zastarele (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14611933 (8393) AngelOfDeath
»

T-2, SiOL IPTV in plačevanje RTV prispevka

Oddelek: Omrežja in internet
3910841 (8406) AtaStrudl
»

RTV naročnina (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11011159 (8558) Yossarian
»

RTV popis z grožnjo! (strani: 1 2 )