» »

brezvezen problem (WinME)

brezvezen problem (WinME)

VASkO ::

No ja, problem je ta, ko kliknem sistem in Upravitelj naprav (device manager) se mi vedno racunalnik poskusa povezati na net (odpre se okno s povezavo za internet), to me moti. Sploh ne vem, kaj ima povezava na net skupnega z upraviteljem naprav. Isto se dogaja, ko namescam kako novo strojno opremo - povezati se hoce na net. Tudi, ko zaznava plug&play naprave se zazene povezava za internet. Kaj mi je storiti? Vse funkcije IEja sem ze sprobal (vedno vzpostavi povezavo, vzpostavi povezavo, kadar ni omrezne povezave, nikoli ne klici) pa nic ne dela, problem ostane. Kaj narediti?

lordgreg ::

baje pomaga, če računalnik formatiraš in si NE naložiš oken ME!!!

g0Run7 ::

98 gor pa je...seveda v dual boot z w2k

tejo ::

Pomaga, če si naložiš Win98, s cd-jem WinMe pa se izživljaš!

Dalmatinc ::

ALo win ME so zame najblši sistem! poleg 2000. 100 Boljši od 98 se

R0K ::

poleg winME ni kakšnih linux-ov so najbolji winXP

zakaj vedno sarkazem? bi lahko kdo odgovoril na moje vprasanje? drugace prosim ne odgovarjajte, ker dobivam prevec mailov o tem, da je nekdo odgovoril na moj topic. Hvala!

matyaz ::

Probaj iti v control panel,automatic update in izklopi to funkcijo(turn off automatic updating).Mogoče je to to.

hvala za predlog, samo to sem ze sprobal in problem ostane. se kaj? obstaja kaki program, ki pokaze, kateri proces kaj prozi? da bi vsaj videl, zakaj oz. kje se sprozi povezava na internet?

kaj pa kaki program, ki pokaze, kam trenutno po povezavi letijo podatki? ker ko sem pa na netu pa grem v upravitelja naprav, mi vsakic poslje okoli 2Kb (ker je ze povezan), torej se zaradi nekega razloga hoce povezat. Zakaj? Kako naj zvem, kaj posilja?

se kdo ? dajte no, ni nobenega profija tu?

Binji ::

Sori ma profiji NE uporabljajo WinME:D
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Klemenn ::

virus?:D

Ljubavnik ::

As ti tist vasko k je prvi obkrozu afriko ?:]:D
Mr. LoverBoi

Vasko Da Gama je to, samo ni prvi obkrozil Afrike, ampak je prvi obkrozil svet.

se kdo kaj uporeabnega v zvezi z WinME? Saj so dobri, vsipavajo se bolj kot 98, samo to bi res rad odpravil.

Matek ::

Idi v regedit in poišči HKEY_CURRENT_USER\software\microsoft\windows\currentversion\internet settings\enable autodial in nastavi vrednost na 00 00 00 00. Samo pol se ti explorer tudi ne bo sam povezoval. Če daš tam 01 00 00 00, pa boš spet vklopil.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

eh bom moral nekje najti Win98SE Slo pa dati gor, ce ni druge resitve. Problem mi ze najeda zivce.

cyber ::

ja ker sistem imaš gor če imaš kateri izmed oken 98 pol pejd v dos promt pa ko se ti zadeva požene se prav ko se ti hoče skonektat pol napiši v dosu c:\ netstat in pol boš videl kam hoče zadeva it......kaj je tisto kam se ti hoče skonektat.......videl boš svojo povezavo se prav na kateri si ti.......in kam vse tvoj račuanlnik pošilja signale..mogoče boš našel spor

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Radeon 9600pro in win ME ???

Oddelek: Pomoč in nasveti
5744 (678) pingo76
»

Težave z win98SE

Oddelek: Operacijski sistemi
191583 (1288) Donheled
»