» »

Mobitelu se slabsa spomin?

Mobitelu se slabsa spomin?

leinad ::

Za racun za mobitel ki bi ga naj placal do 21.6. ampak sem ga pac pozabil, se do sedaj nisem prejel nobenega opomina ceprav so sedaj minili ze 3 tedni od roka placila, ker ponavadi dobim opomin po kakih 4 dnevih od roka placila. A se je komu ze zgodilo kaj podobnega?

Ker so me mama pa ata vzgojili v pridnega, postenega, vestnega, delavnega pubeca seveda nameravam racun poravnat:D
  • spremenil: leinad ()

flipflop ::

Verjetno se bojo sami spomnili da še nisi plaču...

BaRtMaN ::

Po mojih dosedanjih izkušnjah: vse se vrača, vse se plača. :>

Cuoresportivo ::

hehe. pri meni so komaj pri letni inevnturi al kak majo to ugotovili, da nisem plačal ter komaj po 1 letu poslali opomin. Ni blo nobenih obresti, pa tud če bi ble jih po zakonu ne bi bil dolžan plačat, saj ni blo opomina. Red pa tak.........
lep pozdrav(best regards)

Zgodovina sprememb…

BaRtMaN ::

Hm, Simobil je glede tega veliko bolj skrben. :>
Se mi je zgodilo, da enkrat nisem dobil položnice za naročnino na neko revijo. Položnico sem dobil šele po tem, ko sem dobil vse številke, tako da sem v bistvu plačal za nazaj.

snow ::

jah mobitel ma preveč denarja... se ne sekirajo za ene par zakasnelih položnic. ;)
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

moondogy ::

zaka se to men nkol ne nrdi? za ŽIT nism plaču pouletne naročnine pa sm mislu da so pozabl, pol čez pou leta pa dobim za 1 let naročnino + okol 1000opomina |O

flipflop ::

ŽIT pa ja plačaš|O

MadMicka ::

Cuoresportivo, po zakonu si dolžan plačati zamudne obresti takoj, ko si v zamudi z denarno terjatvijo. Noben opomin ni potreben za zamudne obresti. To, da so ti zaračunali zgolj glavnico je le dobra volja Mobitela.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zavrnitev položnice upravniku

Oddelek: Loža
385782 (2276) matobeli
»

Si.Mobil in strošek opomina (strani: 1 2 )

9919296 (15798) modelno1
»

Položnice (strani: 1 2 )

518886 (7883) imagodei

Problem z neplačanim računom (strani: 1 2 )

516011 (4351) Ziga Dolhar

Več podobnih tem