Forum » Izdelava spletišč » Portal brez Mysql
Portal brez Mysql
medjugorje-si ::
Ker tudi sam imam strani na internetu in sem iskal en portal, ki ne rabi Mysql baze podatkov sem našel Guppy portal, ki je seveda v php-ju in je zastonj ter več jezikovni, ni pa še v slovenščini, dobite ga na sledečih straneh: tukaj
Lahko se uporablja dva jezika na portalu.
Namestitev je zelo lahka in spreminjanje oblike je enostavno.
Moj testni portal je viden: tukaj
Lep dan želim
Herman
Lahko se uporablja dva jezika na portalu.
Namestitev je zelo lahka in spreminjanje oblike je enostavno.
Moj testni portal je viden: tukaj
Lep dan želim
Herman
www.medjugorje-si.org
Jebiveter ::
Jooj, kaj folk danes pocne!
Validation
Ne me narobe razumet, tudi jest ne znam (se) zadostit standardom, vendar mocno stremim k temu.
Drgac pa zanimiva zadeva. Kot bazo uporablja kar textfile?
Validation
Ne me narobe razumet, tudi jest ne znam (se) zadostit standardom, vendar mocno stremim k temu.
Drgac pa zanimiva zadeva. Kot bazo uporablja kar textfile?
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Jebiveter ()
medjugorje-si ::
če damo v validator phpbb forum: tukaj vidimo da tudi to ni najboljše ali celo php-nuke: tukaj
Se tudi v to zamisli....
Ma nobena stvar ni prfektna.
Jaz ti želim dobro
Herman
Se tudi v to zamisli....
Ma nobena stvar ni prfektna.
Jaz ti želim dobro
Herman
www.medjugorje-si.org
Nerdor ::
No odličen BB, ki ni vezan na nobeno bazo in uporablja svoje file na disku je "legendarni" YABB mislim, da je verz. 1.2
Je pa napisan v Perl-u. Imaš pa dodatek/modul za slovenski jezik. Proba, mogoče boš bil presenečenj..
Tu je link..
Je pa napisan v Perl-u. Imaš pa dodatek/modul za slovenski jezik. Proba, mogoče boš bil presenečenj..
Tu je link..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nerdor ()
alesrosina ::
offtopic 1: zdele sm se spomnu, a ni bla to ena risanka, k je ena zvau skoz govorila "yab, yab, yab" ...
offtopic 2: glede unga validatorja .... ce smo cist natancni, je vazn, da se stran pravilno prkaze v IE, mozili in operi. Obstajajo tud strani (okej, so obstajale pred ksnim letom, zdej tega ne gledam vec tolk), ki so validated pa se v razlicnih browserjih ne prkazejo pravilno ...
PS: sori za offtopic.
offtopic 2: glede unga validatorja .... ce smo cist natancni, je vazn, da se stran pravilno prkaze v IE, mozili in operi. Obstajajo tud strani (okej, so obstajale pred ksnim letom, zdej tega ne gledam vec tolk), ki so validated pa se v razlicnih browserjih ne prkazejo pravilno ...
PS: sori za offtopic.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IE6 Čisto narobe prikaže mojo spletno stran WTF?Oddelek: Izdelava spletišč | 854 (653) | umetnic |
» | Deset najpogostejših napak pri oblikovanju spletnih straniOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4497 (2764) | MrStein |
» | Internet Weather (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14660 (11207) | Spc |
» | IE malce besedila odseka na desniOddelek: Izdelava spletišč | 865 (657) | Marjan |
» | Mozilla Firebird v slovenskem jeziku (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 6228 (6228) | CaqKa |