Forum » Kaj kupiti » IDE Controller
IDE Controller
mercury ::
Živjo,
Na plati imam samo dva IDE konektorja; torej lahko priklopim le 4 ATA naprave. Ker imam potrebo po več imam v mislih nabavit IDE controller za na PCI. Imate kakšne izkušnje s tem? Kako p a je kaj z driverji? Rabim namreč da mi stvar deluje tudi v Linux-u.
L.P.
Na plati imam samo dva IDE konektorja; torej lahko priklopim le 4 ATA naprave. Ker imam potrebo po več imam v mislih nabavit IDE controller za na PCI. Imate kakšne izkušnje s tem? Kako p a je kaj z driverji? Rabim namreč da mi stvar deluje tudi v Linux-u.
L.P.
borchi ::
verjetno boš itak dobil nekaj z CMD/Sil 680 čipom (če hočeš cenovno ugodno skoz prit). in je podprto v linuxu.
l'jga
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows program za linux programiranjeOddelek: Programiranje | 1448 (1276) | ender |
» | Seagatovi diski neprijazni LinuxuOddelek: Novice / Diski | 3015 (3015) | Daedalus |
» | živceparajoče dejstvo o prenosu podatkov, je kje rešitev /linux/windows/ ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1166 (1012) | moj_nick |
» | Linux, RAID, Ghost - kako dobiti nazaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1105 (1009) | podtalje |
» | ATA 100 vs. ATA 66Oddelek: Pomoč in nasveti | 1912 (1631) | Tr0n |