» »

HONORARNO DELO - MS Visual Studio . NET

HONORARNO DELO - MS Visual Studio . NET

mach ::

Zdravo!

HONORARNO DELO: Projekt razvoja spletne baze znanja / MS Visual Studio . NET

Iščemo kvalitetne razvijalce programske opreme za širitev razvojne skupine prve evropske spletne baze znanja za uporabnike vseh profilov na področju upravnih, poslovnih, pravnih in drugih postopkov.

Pričakovane kvalifikacije:

- vsaj končan 3. letnik univerzitetnih smeri FRI
- izkušnje z razvojem (spletnih) aplikacij v okolju Microsoft Visual Studio .NET / Visual Basic / MS SQL
- dobro poznavanje spletnih tehnologij XHTML, CSS, Javascript
- smisel za kakovost v razvoju programske opreme

Delo je projektno timsko, vendar lahko poteka tudi od doma.

Višina honorarjev ustreza kompleksnosti in kakovosti opravljenega dela.


Ponudbe prosim pošljite na naslov info@inform.si skupaj s kratkim življenjepisom in predstavitvijo znanj ter dosedanjih izkušenj.


Vnaprej hvala za ponudbo!


Inform, pretok znanja, d.o.o, Stegne 7, SI-1000, Ljubljana,
t: + 386 1 511 42 60, f: + 386 1 511 42 61, e: info@inform.si

demoness ::

Heh... če misliš, da za znanje VS .NET rabiš 3 letnike FRI UNI (oz. da le-ti zagotavljajo poznavanje VS .NET), boš bridko razočaran...
Don't you want to die, walk beside me evermore,
Don't you feel alive, like you never felt before...?

mach ::

heh... :) moram reci da sem kar pricakoval kak takle komentar, ko sva s sodelavcem zadnjic kovala gornji spisek... ;)

iscemo namrec izkljucno zelo resne sodelavce, ki so se odlocili, dajmo temu kar tako rect, svoje zivljenje posvetit stvarem, ki so tudi nam najpomembnejse; torej, smisel za osebno kvaliteto in doseganje zastavljenih ciljev, perfekcionizem, smisel za brezpogojno kvaliteto opravljenega dela, zelja po izobrazevanju in poglabljanju obstojecih znanj in tako naprej in naprej in naprej...

..ja saj vem, cel bojler tople vode v prejsnjem odstavku :), samo kljub temu v tem kar je prava filozofija, ce gradis resno podjetje z zahtevnimi investitorji, partnerji in narocniki (ki med drugim zal tudi sami zelijo videti titule na vizitkah) in mednarodnimi ambicijami...

In ja, fax pac je eden izmed (priznam!) enostavnejsih indikatorjev v tej smeri, ceprav jasno veza v nobeno stran niti slucajno ni 100%...

noja... vsak je svoje srece kovac, ane? ;)

Exilian ::

če misliš da so na friju resni ljudje, ki kujejo sami svojo srečo in so mojstri kode si poglej tale post.... lahko ti povem iz prve in druge roke da je 1/2 folka na friju dobra samo za kakšne informatike ali analitike oz. kakorkoli hočeš imenovati "levo" stran računalništva.
It's not the opensource i hate.
It's the fanclub I cannot stand.

kopernik ::

Prosim vas :), ne spet počez obsojati FRI študentov/diplomantov. Tako kot na veliko fakultetah, je tudi tam veliko plevela ... kar pa ne velja za vse.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kopernik ()

mach ::

I second that! ;)

blackfly666b ::

Ljudje so hotl samo povedat da tisto od UNI nima (skoraj) nobene veze in da bo zaradi tega skozi vaše sito padel tudi kak dragulj.

kopernik ::

No, sam imam kar nekaj izkušenj z delom na različnih firmah in dejstvo je, da večina delodajalcev ceni vztrajnost, ki jo mora vsak, ki konča faks, imeti. Oz. povdeano drugače, diploma naj bi bila neko zagotovilo, da je človek zagnan, vztrajen in ne obupa prehitro. Tako je s tem. Pa če vam je všeč ali ne.

Vsi pa vemo, da diploma ne zagotavlja izkušenj, znanja, itd... to si lahko pridobiš tudi brez fakultete.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kopernik ()

NoUse4AName ::

in zakaj samo FRI? Kaj studentje FERI-ja nismo dovolj dobri ali kaj?

kopernik ::

Mah, to je bil samo primer. Meni je vseenom ali FRI ali FERI ali kaj drugega (tuja univerza ?). In machu pomoje tudi.

mach ::

seveda

(res pa je, da smo v Ljubljani in zato iscemo v prvi vrsti sodelavce, ki jim prihodi v lj-Stegne niso problem.. jasno pa je to lahko tudi precej relativna rec.. ;)

CCfly ::

Programiranje 2 VSP je v prvem letniku. Če veš da 90% folka pred tem predmetom ni vedelo kaj je compiler, je stvar kristalno jasna.

Samo naj še opozorim delodajalca. Zaposlitev pa čeprav honorarno ni dobra ideja za samega študenta. Pri nas je polno takih primerov, ki odkar delajo v obeh semestrih niso naredili niti enega izpita. Poskusite uskladiti urnik.

alesrosina ::

CCfly: hm, sej to je tud takticna za delodajalca .... delodajelac je dobil enga studenta, k dobr dela, ampak ker nima tistih uradnih nazivov, mu le ta osebek ne more rect, da bo sel drugam, ker vecinoma gledajo po nazivih, torej mu lahko da manjso placo .... ce me razumes kaj hocem povedat.
Je pa to predvsem na studentu, da ga đob ne potegne preveč in pač reče delodajlacu "ne, nasledn mesec ne morm narest tega projekta, mam izpit" namest "ja ja ni problem, sej loh nardim še uno zadevo od zanč", če te pa zarad tega vrze vn iz sluzbe, pa itak ni vredn da bi pol tm nadaljeval karjero ... if you know what i mean.

destiny ::

Samo naj še opozorim delodajalca. Zaposlitev pa čeprav honorarno ni dobra ideja za samega študenta. Pri nas je polno takih primerov, ki odkar delajo v obeh semestrih niso naredili niti enega izpita. Poskusite uskladiti urnik.


Se popolnoma strinjam s tabo CCfly. Jest sem na ta način 3 leta hodil v 2. letnik (redno, ponavljal in še pavziral). Zdej sem končno v 3. letniku, no v bistvu sem na koncu 3.letnika.

Kar se pa tiče študentov iz FRI-ja je pa tko. Fantje (in dekleta) dobijo neko bolj splošno znanje iz večih jezikov ter baz (vsaj po mojih izkušnjah, ker mam 3 sodelavce iz FRI-ja). Tisti ki nekaj resnično obvladajo so le intuzijasti, morš bit pa tud mal talent, za kar pa ni nujno da si študent FRI-ja. Jest npr. sem študent FS in poznam le Visual dBAse 2k & BDE ter VB.NET & SQL 2000 ampak ko smo se navajal na datasete, adapterje in readerje so se FRIjevci od mene učili. Sicer ne da sem kak expert za te zadeve, ker pač firma za katero za enkrat še delam na žalost ne da nič na izobraževanje svojega kadra, niti nimamo kakega majstra za .NET od katerega bi se lahko učili. No hočem sam rečt da bi jaz v firmo vzel tud kakega matematika ali fizika oz. bilokaterga človeka ki se je pripravljen učit in je dovzeten za novosti. A je model talent a ne se pa s časom pokaže...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FRI ali FE (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šola
11619157 (13928) 7982884e
»

FRI-mnenja, opis

Oddelek: Šola
174108 (3425) kuall
»

FRI - UNI ali VSŠ (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
6420131 (16541) SimplyMiha
»

FRI vs. Ekonomska fakulteta - Poslovna informatika

Oddelek: Šola
3613529 (7569) barb99
»

Fakulteta Računalništva in informatike v Ljubljani - FRI

Oddelek: Šola
222662 (1686) mkos2

Več podobnih tem