Forum » Strojna oprema » IBM škrta
IBM škrta
Maxtor ::
Imam probleme z diskom IBM DTLA 20GB. Ko kopiram na njega, v njem nekaj škrta? Ali ima kdo podobne probleme in kako naj te probleme odpravim.
LP
LP
- spremenil: Maxtor ()
Siluro ::
rednex:če uporabljaš plato z VIA686B Southbridge-om potem imaš popravek Biosa-na netu in novo verzijo 4in1431V gonilnikov.Če uporabljaš intelov čipset pa ne bi smelo biti problemov!
Če je disk proizvodnja Madžarska je lahko problem tudi v tem!
Tudi "prešvoh" napajalnik ti lahko povzroča probleme!
Če je disk proizvodnja Madžarska je lahko problem tudi v tem!
Tudi "prešvoh" napajalnik ti lahko povzroča probleme!
Howg govoril sem!
Jinxy ::
Jest imam popolnoma enak disk, IBM DTLA 20GB in mi vcasih dela isto! Ko prizgem racunalnik, vcasih kr neki skrta po disku, po se nalagajo winsi, je pa vse v PM (write error on disk C:, ipd), spet drugic je pa povsem v redu, pojma nimam, kaj je to :(
Čuj ti HAHAHA, ti si pa res en pravi gnoj . Res škoda, da imajo taki bedaki, kot si ti dostop do foruma.
Jaz sem nesel disk nazaj v trgovino, pa so mi ga zamenjali z doplačilom 2300 SIt za MAXTOR-ja serije VL-40 (prav tako 20GB). Če se boš tudi ti Jinxy odločil za menjavo, ti priporočam tega maxtorja. Je podobnih lastnosti kot IBM, vendar dosti tišji.
LP
LP
[DrAc0] ::
O!
Jaz sem imel enake probleme z njim !
Samo da je moj 30 GB. Ravno sem ga hotel nesti nazaj v trgovino, ko sem ga pozabil v avtu. Ko sem ovinkal z avtom sem in tja je disk drsel sem in tja ter vedno udaril v pleh. Jaz seveda nisem vedel za to. Mislil sem da sem ga unicil a glej hudrija pridem domov ga priklopim in zalavfam. Tiho kot trnjulcica. Od takrat mi dela ko sus ! Cudno a ?
Sranje al drek ?
Ajd
Jaz sem imel enake probleme z njim !
Samo da je moj 30 GB. Ravno sem ga hotel nesti nazaj v trgovino, ko sem ga pozabil v avtu. Ko sem ovinkal z avtom sem in tja je disk drsel sem in tja ter vedno udaril v pleh. Jaz seveda nisem vedel za to. Mislil sem da sem ga unicil a glej hudrija pridem domov ga priklopim in zalavfam. Tiho kot trnjulcica. Od takrat mi dela ko sus ! Cudno a ?
Sranje al drek ?
Ajd
Boky ::
Ali pa zatisje pred nevihto(sesutjem diska). Stvari, ki so same od sebe zacele delat vredu, pred tem pa so me zajebavale, so na koncu vedno crknile. :(( Vsaj jaz imam take izkusnje.
Muflon1 ::
Prov ti je kaj pa nisi poslušal babice ki ti je rekla da kup Western Digitala
Stran za ljubitelje skuterjev http://runnerklub.20m.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kolikim je umrlo IBM IC7 40Gb diskov? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 11496 (7124) | ChiefThunder |
» | kateri disk kupitiOddelek: Kaj kupiti | 3238 (2430) | MadMax |
» | Abit BE6II (HPT366) in IBM DTLAOddelek: Pomoč in nasveti | 1807 (1593) | bastadu |
» | IBMov diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2333 (1678) | Andor |
» | ali bi vi kupili tole sr*???Oddelek: Kaj kupiti | 1642 (1341) | miranpozar |