» »

IBM škrta

IBM škrta

Maxtor ::

Imam probleme z diskom IBM DTLA 20GB. Ko kopiram na njega, v njem nekaj škrta? Ali ima kdo podobne probleme in kako naj te probleme odpravim.

LP
  • spremenil: Maxtor ()

hahaha ::

vsak problem se lohka odprav z MACOLO!hahaha

Siluro ::

rednex:če uporabljaš plato z VIA686B Southbridge-om potem imaš popravek Biosa-na netu in novo verzijo 4in1431V gonilnikov.Če uporabljaš intelov čipset pa ne bi smelo biti problemov!
Če je disk proizvodnja Madžarska je lahko problem tudi v tem!
Tudi "prešvoh" napajalnik ti lahko povzroča probleme!
Howg govoril sem!

Jinxy ::

Jest imam popolnoma enak disk, IBM DTLA 20GB in mi vcasih dela isto! Ko prizgem racunalnik, vcasih kr neki skrta po disku, po se nalagajo winsi, je pa vse v PM (write error on disk C:, ipd), spet drugic je pa povsem v redu, pojma nimam, kaj je to :(

Čuj ti HAHAHA, ti si pa res en pravi gnoj . Res škoda, da imajo taki bedaki, kot si ti dostop do foruma.:(

Jaz sem nesel disk nazaj v trgovino, pa so mi ga zamenjali z doplačilom 2300 SIt za MAXTOR-ja serije VL-40 (prav tako 20GB). Če se boš tudi ti Jinxy odločil za menjavo, ti priporočam tega maxtorja. Je podobnih lastnosti kot IBM, vendar dosti tišji.

LP

bastadu ::

Meni trikrat zaškrta predem grem iz Win2k, v izhodi iz winMe pa tega ni...

[DrAc0] ::

O!

Jaz sem imel enake probleme z njim !
Samo da je moj 30 GB. Ravno sem ga hotel nesti nazaj v trgovino, ko sem ga pozabil v avtu. Ko sem ovinkal z avtom sem in tja je disk drsel sem in tja ter vedno udaril v pleh. Jaz seveda nisem vedel za to. Mislil sem da sem ga unicil a glej hudrija pridem domov ga priklopim in zalavfam. Tiho kot trnjulcica. Od takrat mi dela ko sus ! Cudno a ?
:))
Sranje al drek ?

Ajd
:D

Boky ::

Ali pa zatisje pred nevihto(sesutjem diska). Stvari, ki so same od sebe zacele delat vredu, pred tem pa so me zajebavale, so na koncu vedno crknile. :(( Vsaj jaz imam take izkusnje.

Muflon1 ::

Prov ti je kaj pa nisi poslušal babice ki ti je rekla da kup Western Digitala:D
Stran za ljubitelje skuterjev http://runnerklub.20m.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kolikim je umrlo IBM IC7 40Gb diskov? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
19311496 (7124) ChiefThunder
»

kateri disk kupiti

Oddelek: Kaj kupiti
483238 (2430) MadMax
»

Abit BE6II (HPT366) in IBM DTLA

Oddelek: Pomoč in nasveti
141807 (1593) bastadu
»

IBMov disk