» »

TV out + DVD

TV out + DVD

grex ::

Sedaj imam še nekaj:
PowerDVD, SUMA platinum (s tv outom).
Gonilniki: DirectX 8, Detonator 12 final...

Zadeva je precej čudna, tv out dela brez problemov, dokler ne poženeš DVD ja s powerDVD-jem, takrat napiše:
PowerDVD does not support the current display mode. (DDraw Overlay mode is recommended)

PowerDVD dela normalno pri disablanem TVoutu.

Zakaj pravim, da je čudno. Enkrat ta dan sem poizkusil, ni delal. Pognal 3D mark (za foro). Potem pa spet (iz čiste zblojenosti) pognal powerDVD, ki je pa kar naenkrat delal, vendar samo dokler nisem restartal. Potem pa spet ne - nč jasno.

grex ::

No, če kateremu kaj pomaga. Zadeva je danes za pol ure magično začela delovat, tudi ko sem računalnik parkrat resetiral. Potem pa po nesreči zaprem powerdvd, ga spet poženem in ne dela.
Mislim, da mora biti problem v tem, da ko se dvd igra, pošlje kartica drugačen signal TVju kot monitorju - podobno kot če se igra AVI (kao v TV pošlje full screen, na monitor pa kokerkol je naštiman - sicer je slika ista na TVju kot na monitorju in seveda tudi pri meni takrat normalno dela).

BTW ugotovil sem, da sta oba sounblaster in GF2MX nastavljenja na IRQ 10. Včasih bi to bil problem, kaj pa danes??

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Poznavalci Matrox-a G550

Oddelek: Strojna oprema
61042 (928) Realman
»

Cyberlink POWER DVD

Oddelek: Pomoč in nasveti
51010 (870) BlackHole
»