Forum » Navijanje » časi na ramih
časi na ramih
Dragi ::
kako boš vidu?
vidu boš tako, da ne boš nič vidum saj se ti računalnik ne bo hotu pržgat, če pa se ti bo, pa bo samo piskalo, v tem primeru pa samo izklopi računalnik, pritisni in drži tipko delete, in nazaj prižgi računalnik, tako ti ne bo treba morebiti resetirat biosa (jemati baterije iz ležišča)
p.S. da bo jasno, to mi je opisal jakoslav, da ne bo kdo reku, da si zasluge lastim.
vidu boš tako, da ne boš nič vidum saj se ti računalnik ne bo hotu pržgat, če pa se ti bo, pa bo samo piskalo, v tem primeru pa samo izklopi računalnik, pritisni in drži tipko delete, in nazaj prižgi računalnik, tako ti ne bo treba morebiti resetirat biosa (jemati baterije iz ležišča)
p.S. da bo jasno, to mi je opisal jakoslav, da ne bo kdo reku, da si zasluge lastim.
Boki_ ::
Insert + reset dokler ne zažene kompa ponovno. Sam če ga še enkrat potem zaženeš, ti bo spet deloval na istih nastavitvah ko prej (se pravi krepal )
I'm back
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja DDR400 RAM-aOddelek: Strojna oprema | 1515 (1354) | ignis |
» | A se da navit RAM!!!!!Oddelek: Navijanje | 1238 (1073) | JIM22 |
» | Kingston KHX 3000 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 11197 (7998) | celada |
» | AMD 2500+ & Abit NF7Oddelek: Navijanje | 2390 (1636) | Wad@ |
» | ram PC3200 deluje kot PC2700Oddelek: Strojna oprema | 1458 (1365) | drejcmb |