Forum » Kaj kupiti » Grafične zahteve novejših igrc
Grafične zahteve novejših igrc
robinho ::
Zanima me vaše mnenje, katera grafična kartica bo kos oz. katero grafična bo dost močna za igrce kalibra half-life 2, doom 3,.... Cena pa naj bi bla max. 60.000
thx folks
thx folks
Dr_M ::
kupuj takrat, ko bodo tej spili ze v prodaji.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Eddy ::
Tut jest tko mislm.
Počakj na avgust k "baje" pride doom3 in bo folk povedov, oz bojo kšni testi kera kartica je še sprejemljiva
My hint
Počakj na avgust k "baje" pride doom3 in bo folk povedov, oz bojo kšni testi kera kartica je še sprejemljiva
My hint
www.ekwaterblocks.com
Jochaan ::
kake bodo(so) pa zahteve procesorjev za tekoče delovanje iger.
Asus P6T V2 Deluxe, 850W, Intel i7 920 2,66Ghz
Corsair DDR3 2x 4 GB, WD 500GB SATA
Sapphire Radeon HD 5770 1 GB
Corsair DDR3 2x 4 GB, WD 500GB SATA
Sapphire Radeon HD 5770 1 GB
RC14 ::
Se nekako strinjam z vami. Samo po drugi strani pa ni velike izbire,nove generacije kartic itak ne boš mogel kupit ker so predrage,tiste ko bodo prišle ven "ogulene" kartice bodo pa počasnejše od 9800 pro, cena pa bo tam nekje 50k tko kot je bila cena 9600 XT. tko da ti ostane po mojem najboljša izbira radeon 9800pro, ki bo po mojem kos doom-u 3 res pa da ne boš smel vklopit kakega 4 fsaa + 8AF. Za druge špile pa ni panike. Ta kartica ti bo še kar nekaj časa dobro služila. Izbira je tvoja.
Lp
Lp
glinik ::
Don`Corleone, je to kakšna šala??? Če je, potem je bobra šala
Lp
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Sami ::
Če imaš GF4 Ti 4200 128MB in pa seveda dovolj močan sistem je tudi ta grafa dovolj. Doom 3 BETA2 mi na 1280X1024 na medium detajlih nič ne šteka. Mogoče pa nas bo Ti 4200 spet presenetla...
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
billy ::
Prednost novih kartic je predvsem v vsem tem dodanem AA pa FSAA sranjem.
Tako, da bodo špili še dolgo delali z ti 4200, ampak pač ne na full detaljih. Kdo je pa kdarkoli igral kakšno streljačino preko interneta pa tako ve, da je potrebno graične detajle zelo oskubiti, da so čimbolje vidni modeli, etc...
Bo pa hujše ko bodo prišle ven kakšne simulacije ali strategije, tam ko človek hoče imeti lepo grafiko...
Tako, da bodo špili še dolgo delali z ti 4200, ampak pač ne na full detaljih. Kdo je pa kdarkoli igral kakšno streljačino preko interneta pa tako ve, da je potrebno graične detajle zelo oskubiti, da so čimbolje vidni modeli, etc...
Bo pa hujše ko bodo prišle ven kakšne simulacije ali strategije, tam ko človek hoče imeti lepo grafiko...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradite mi grafiko na mojem starem Celeronu :) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4962 (4159) | jest10 |
» | Grafična kartica do 25k (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4986 (4090) | himera |
» | Katero graf. kartico za 25.000 sit (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4819 (3984) | Jaffa |
⊘ | Se pripogneš, ATI te pa nategne (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5071 (3516) | Caligula |
» | Athlon 2.6 ali p4 2.6 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3429 (2826) | asPeteR |