Forum » Izdelava spletišč » Pomoč!
Pomoč!
footprint ::
Iscem pomoc pri izdelavi PHP & MySQL spletne strani.
Za pomoč se bom primerno oddolžil (po dogovoru). Če je kdo interesent in ima nekaj časa, mi naj piše na mail
Za pomoč se bom primerno oddolžil (po dogovoru). Če je kdo interesent in ima nekaj časa, mi naj piše na mail
footprint ::
Vooow, nisem vedel da je v SLO takšno povpraševanje po hitrem zaslužku.
Tudi prav, če ni nobenega, ki bi se mu dalo porabiti kakšno urico za nekaj tisočakov bom pa sam spisal tisih par skript in kako noč manj spal.
Tolk o slovenskih programerjih!
Tudi prav, če ni nobenega, ki bi se mu dalo porabiti kakšno urico za nekaj tisočakov bom pa sam spisal tisih par skript in kako noč manj spal.
Tolk o slovenskih programerjih!
Tody ::
Footprint : moreš nekaj vedeti... programerji ki so kej prida torej obvladajo stvar imajo dela čez glavo in jim dol visi za tvojih par sit.
Tisti ki pa kao obvladajo copy/paste iz hot script se pa ne upajo kej dost javit, ker pol lahko pride do tega da nekaj naredijo in potem ti hočeš še oni pa ne znajo več in če se kej pokvari tudi bolj težka za popravit tako da...
Če pa objaviš kaj bi točno rad, kako bi rad in navedeš kak problem oziroma rabiš idejo kako bi to povej konkretno pa bodš 100 % odgovor. Razen če bo v smislu moj server ne podpira PHP kako bi prislil php da dela
Tisti ki pa kao obvladajo copy/paste iz hot script se pa ne upajo kej dost javit, ker pol lahko pride do tega da nekaj naredijo in potem ti hočeš še oni pa ne znajo več in če se kej pokvari tudi bolj težka za popravit tako da...
Če pa objaviš kaj bi točno rad, kako bi rad in navedeš kak problem oziroma rabiš idejo kako bi to povej konkretno pa bodš 100 % odgovor. Razen če bo v smislu moj server ne podpira PHP kako bi prislil php da dela
dr_gee ::
Za tistih nekaj tisočakov pa ti še maila ne bom poslal..
Če bi ti znal sam spisat tistih par skript, bi si že stran naredil in ne bi odpiral teme in prosil druge.
Če bi ti znal sam spisat tistih par skript, bi si že stran naredil in ne bi odpiral teme in prosil druge.
Why my mouse doesnt work in DOS?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Postati programer pri 40?Oddelek: Loža | 6509 (2207) | Karen |
» | Programiranje nasplošnoOddelek: Programiranje | 7769 (5845) | kunigunda |
» | Kako danes najti službo, če nisi programer (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7689 (5190) | Gandalfar |
» | Konkretna cena izdelave strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 8850 (6171) | _Beast |
» | plačilo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5702 (4745) | pivmik |