Forum » Kaj kupiti » laptop
laptop

joco1 ::
Zanima me mnenje o laptopu HP ZPavilion5606 in cena.
hvala
hvala
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Skrat ()

Jebiveter ::
OK, sicer off-topic ampak morem to nekje napisat!
Kaj je narobe z besedo PRENOSNIK ali NOTESNIK, da folk konstantno uporablja besede LAPTOP, NOTEBOOK, itd. Mislim, a so slovenske besede res tko grde!? Osebno mi je beseda LAPTOP res grda! Zarad tega sem se spravu to napisat, ker ko sem ze ene 10-itc vidu besedo laptop mi je postalo slabo + tema na oci!
[moderatorji, se opravicujem za OT]
@joco1: Kaj ko bi uporabil Iskanje v levem meniju in poiskal kaksno podobno temo? Zadnje case je polovica tem na S-Tju, ki se navezujejo na nakup prenosnikov ("Ali je XXX notebook boljsi ali se bolj splaca XYZ laptop?"
) A si res mislil, da potrebujemo se eno temo o tem?
Kaj je narobe z besedo PRENOSNIK ali NOTESNIK, da folk konstantno uporablja besede LAPTOP, NOTEBOOK, itd. Mislim, a so slovenske besede res tko grde!? Osebno mi je beseda LAPTOP res grda! Zarad tega sem se spravu to napisat, ker ko sem ze ene 10-itc vidu besedo laptop mi je postalo slabo + tema na oci!
[moderatorji, se opravicujem za OT]
@joco1: Kaj ko bi uporabil Iskanje v levem meniju in poiskal kaksno podobno temo? Zadnje case je polovica tem na S-Tju, ki se navezujejo na nakup prenosnikov ("Ali je XXX notebook boljsi ali se bolj splaca XYZ laptop?"

Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Najcenejši FHD prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 5372 (4764) | Dadan |
» | Prenosnik Lenovo zmore pol dneva na baterijah (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 14341 (12737) | Key Quest |
» | AMD: Netbooki bodo izumrliOddelek: Novice / Procesorji | 6289 (4489) | FireSnake |
» | Nakup v AvstrijiOddelek: Kaj kupiti | 3593 (2482) | djordjevic |
» | prenosnik vs. namiznik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6487 (5235) | Fr33man |