Forum » Kaj kupiti » laptop
laptop
joco1 ::
Zanima me mnenje o laptopu HP ZPavilion5606 in cena.
hvala
hvala
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Skrat ()
Jebiveter ::
OK, sicer off-topic ampak morem to nekje napisat!
Kaj je narobe z besedo PRENOSNIK ali NOTESNIK, da folk konstantno uporablja besede LAPTOP, NOTEBOOK, itd. Mislim, a so slovenske besede res tko grde!? Osebno mi je beseda LAPTOP res grda! Zarad tega sem se spravu to napisat, ker ko sem ze ene 10-itc vidu besedo laptop mi je postalo slabo + tema na oci!
[moderatorji, se opravicujem za OT]
@joco1: Kaj ko bi uporabil Iskanje v levem meniju in poiskal kaksno podobno temo? Zadnje case je polovica tem na S-Tju, ki se navezujejo na nakup prenosnikov ("Ali je XXX notebook boljsi ali se bolj splaca XYZ laptop?" ) A si res mislil, da potrebujemo se eno temo o tem?
Kaj je narobe z besedo PRENOSNIK ali NOTESNIK, da folk konstantno uporablja besede LAPTOP, NOTEBOOK, itd. Mislim, a so slovenske besede res tko grde!? Osebno mi je beseda LAPTOP res grda! Zarad tega sem se spravu to napisat, ker ko sem ze ene 10-itc vidu besedo laptop mi je postalo slabo + tema na oci!
[moderatorji, se opravicujem za OT]
@joco1: Kaj ko bi uporabil Iskanje v levem meniju in poiskal kaksno podobno temo? Zadnje case je polovica tem na S-Tju, ki se navezujejo na nakup prenosnikov ("Ali je XXX notebook boljsi ali se bolj splaca XYZ laptop?" ) A si res mislil, da potrebujemo se eno temo o tem?
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Najcenejši FHD prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 4995 (4387) | Dadan |
» | Prenosnik Lenovo zmore pol dneva na baterijah (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 13719 (12115) | Key Quest |
» | AMD: Netbooki bodo izumrliOddelek: Novice / Procesorji | 6109 (4309) | FireSnake |
» | Nakup v AvstrijiOddelek: Kaj kupiti | 3409 (2298) | djordjevic |
» | prenosnik vs. namiznik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6130 (4878) | Fr33man |