Forum » Strojna oprema » Disk Utility ???
Disk Utility ???
Matrix ::
Imam problem z diskom( IBM 60G 3leta star),vem mi boste rekli "disk fuč zamenjaj ga".Problem je sledeč: ob zagonu mi Pc zmrzne oz. se zacikla,pa disk failure ,vendar po cca 30min - 50min restartanja se XP-ji le naložijo.CHKDSK mi javi določeno število poškodovanih dat. in tudi pri določenih programih se PC zacikla.Zanima me če obstaja kakšen dober Utility za diske ,ki ti lahko kaj pomagajo ????Pri CHKDSK /f mi javi da bi moral disk zakleniti - kako ???
Imam pa že nov disk samo bi rad rešu fajle,ki jih imam na starem disku.Že vnaprej hvala za nasvete
Imam pa že nov disk samo bi rad rešu fajle,ki jih imam na starem disku.Že vnaprej hvala za nasvete
Sambrosa ::
idi na proizvajalčevo stzran tam imajo orodja za to varijanto. pa malo prebrskaj na forumu. iskanje dela čudeže
ql000 ::
poglej mal nazaj po forumu, sm imel oz. mam še zmeraj podoben problem, temi je blo naslov disk boot error, insert system disk and press enter.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | win 10 zaciklanje in backup restoreOddelek: Pomoč in nasveti | 1000 (748) | Rias Gremory |
» | Sfc javi napako - kako jo odpraviti?Oddelek: Operacijski sistemi | 852 (729) | k4vz0024 |
» | podatki se mi sesujejo na ca. 1/4 letaOddelek: Pomoč in nasveti | 1401 (1003) | bukev |
» | Pokvarjen trdi disk prenosnikaOddelek: Strojna oprema | 2187 (2033) | Vlady |
» | XPji se ne zaženejoOddelek: Operacijski sistemi | 2939 (2380) | Paramedic |