Forum » Kaj kupiti » Wireless omrežje
Wireless omrežje
Jony ::
Ravnokar kupujem mrežno kartico. Kolega mi je predlagal dlink, nad katerim je sam zelo navdušen. Izbiram med dvema modeloma: DWL-G510 in DWL-G520. Omrezje za enkrat omogoča samo b standard vedar ga nameravamo v kratkem nadgraditi v g.
Razlika med obema modeloma je samo v hitrosti. G520 nj bi deloval kar dvakrat hitreje in sicer 108Mbps. To se mi zdi malce pretirano, še posebej zato ker oba uporabljata enak (g) standard.
Zanima me ali res obstaja tako velika razlika med obema modeloma in ali še kak drug proizvajalec ponuja podobno kartico kot je G520 po možnosti za man denarja.
Razlika med obema modeloma je samo v hitrosti. G520 nj bi deloval kar dvakrat hitreje in sicer 108Mbps. To se mi zdi malce pretirano, še posebej zato ker oba uporabljata enak (g) standard.
Zanima me ali res obstaja tako velika razlika med obema modeloma in ali še kak drug proizvajalec ponuja podobno kartico kot je G520 po možnosti za man denarja.
- spremenil: Jony ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako usposobiti wifi na starem laptopu?Oddelek: Pomoč in nasveti | 927 (663) | Pentium |
» | Wireless na staregareOddelek: Strojna oprema | 1135 (647) | Riff |
» | D-LINK DI-624+ Wireless Router in DWL-G520+Wireless PCI kartica??!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2447 (2017) | pujsek_ |
» | Kateri Wireless ROUTER?Oddelek: Kaj kupiti | 1216 (170) | sinko999 |
» | wireless LAN (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4698 (3451) | pujsek_ |