» »

Kateri Wireless ROUTER?

Kateri Wireless ROUTER?

falotXP ::

Zanima me, kateri Wireless router + Wireless PCI mrežno kartico je najboljše kupiti oz. nima nikakršnih problemov z povezavo v odaljenosti cca. 30m.

CCfly ::

Če nimaš vmes 10 metrske stene je vseeno.

falotXP ::

Ne, pa ni tako, da je vseeno! Sem imel D-Link-ov router DI-624+ in D-link-ovo PCI wireless kartico DWL-G520+ in je prekinjalo, včasih že po 15 min, včasih po 1 uri...Pa ne vem, če je bilo kaj narobe z routerjem ali kaj, sem pa na D-Link-ovem forumu zasledil, da se pojavljajo take težave pri taki kombinaciji routerja in PCI karte.
No, ne vem, kaj bi še sprobal, zato prosim, da mi svetujete, če ima kdo kake izkušnje z tem.

CCfly ::

Jaz imam BenQ AWL 700 (ki se ga izogibaj, ker je beden) na njem imam AP od Corege, soseda imata pa D-Linkova Wireless To Ethernet Bridga. Na tvojem mestu bi poskusil dobiti kakšen AP od Linksysa, ker imaš Linux gor (beri neuradni firmware-i z ogromno funkcionalnosti).
Sveasoft

pujsek_ ::

Jop d-Link material z "+" je mal čudn! že B+ standard je neka zajebaval... Drgač pa je D-Link material standarda G brez plusa še vedno najboljši v tem srednjem cenovnem razredu za lokalno domačo uporabo!

Jaz ti priporočam Asus, če pa kaj hodiš v AUT pa kup Netgeat material...

Klikni

sinko999 ::

Netgear sem ga imel 20 min pa je crknil firmware, pa tudi problemi so z pregrevanjem sem ga odprl pa not pogledal na čipu nima hladilnika not. Gre pa za model 624 crknil mi je pri sledečem postopku, dal sem ga na mešani modus, potem pa sem ga nazaj preklopil na samo G modus in potem se ni več hotel pobrati. nič ni pomagalo.

LP
Ni? ni ve?no !

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri router? (strani: 1 2 3 4128 129 130 131 )

Oddelek: Kaj kupiti
65261281717 (717) BlaY0
»

Router (2022)

Oddelek: Kaj kupiti
181514 (789) Master_Yoda
»

nov router za naslednjih 5 let: kateri standard, kakšna hitrost?

Oddelek: Pomoč in nasveti
173818 (3111) V-i-p
»

Router za običajnega uporabnika na optiki (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
5310327 (8563) XS!D3
»

Nakup novega WIFI Routerja

Oddelek: Omrežja in internet
134948 (4624) Sami

Več podobnih tem