» »

Izgubljena kontrolna naloga

Izgubljena kontrolna naloga

volkec ::

Danes, 2 dni pred koncem šole, je profesorica za biologije meni in sošolcu rekla, da nama ne more zaključiti, saj je "izgubila kontrolne" :( . Pred enim mesecem sva popravljala in naslednjo uro nama je rekla, da sva popravila, drugi sošolec pa da ni. Ta je danes popravljal isto snov, katero sva mi2 že popravla. Kontroln s katerim sva popravila 2 konferenco nisva videla. Sedaj me zanima, kaj lahko in česa ne moreva storiti, saj par dni pred koncam šole se nama ne da in se nočeva učiti šeenkrat in imava še kaj drugega tudi za popravit :) .
Problemi s to profesorico pa niso tako redki, da tudi ne omenjam kako je dobila to delovno mesto itd. Resno me zanima, če je zakon na najini strani. Zelo bi bil hvaležen za čim hitrejše odgovore, saj bom že jutri šel do razredničarke. :) Mogoče bi moral omeniti še, da problemov v 1. in 3. konferenci ni. Oba imava pozitivne ocene v obeh konferencah, tako da je problem samo 2. konferenca :( :(
  • spremenil: volkec ()

Z-lot ::

Menim, da je zakon vsekakor na tvoji strani, saj mora profesor obvezno hraniti tvoje pisne izdelke do konca šolanja, da jih lahko da na vpogled recimo staršem (ali pa šolski inšpekciji 8-) ).
Morda bi se lahko zapletlo pri tem, da tvoje popravljanje ni nikjer zabeleženo - v šolski redovalnici - kar bi lahko rešil, če bi bil v preteklosti bolj pozoren in bi na to dejstvo že takoj po popravljanju opozoril profesorico. Kakorkoli, upam, da boš v prihodnosti bolj previden pri svojih šolskih zadevah in imel v glavi misel, da so tudi profesorji samo ljudje - nekateri med njimi pa so zagotovo slabi (ljudje).

P.S.: Oglej si še tole knjižico s šolskimi pravili, ki bi ti lahko zelo koristila:
Šolska pravila

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Z-lot ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zaključne ocene

Oddelek: Šola
255520 (4270) lebdim
»

Neopravičene ure (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šola
10115687 (11231) Phantomeye
»

Problem v šoli. Zaplet s profesorico. (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Šola
15917201 (3044) Sodck
»

Se to sme? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
606604 (4651) bluefish
»

Pravilnik v srendnji šoli!!!

Oddelek: Loža
452802 (1996) strictom

Več podobnih tem