Forum » Šola » PowePoint-pomoč!
PowePoint-pomoč!
HiNaVeC ::
Mene zanima ce ima kdo kaksno prestavitev oz ce ve kje priti do kaksne fajne prestavitve ki je seveda bila narejena v power pointu.
Na maturi moram predstavit mojo seminarsko INTERNET TRGOVINA in nimam nevem kaksnih idej kako bi to izpeljav! Zato vas prosim za pomoc, ce ma kdo kako idejo koko narediti kratko predstavitev priblizno 10 minut!
Pa da ne bote mislili da sem kak lenuh mam ze kar nekaj predstavitev doma ampak hmh ni dobene take ki bi me navdusila so tak nekam tuge zato PROSIM se enkrat!!!
Hvala
Na maturi moram predstavit mojo seminarsko INTERNET TRGOVINA in nimam nevem kaksnih idej kako bi to izpeljav! Zato vas prosim za pomoc, ce ma kdo kako idejo koko narediti kratko predstavitev priblizno 10 minut!
Pa da ne bote mislili da sem kak lenuh mam ze kar nekaj predstavitev doma ampak hmh ni dobene take ki bi me navdusila so tak nekam tuge zato PROSIM se enkrat!!!
Hvala
Tody ::
uporabi iskalnik in najdel boš temo v kateri je kar nekaj povezav do strani. Mislim pa daje bila v oddelku spletišča.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Izdelava osebne predstavitve v nekaj klikih?Oddelek: Izdelava spletišč | 2871 (2369) | root987 |
» | Googlova prireditev začasno odpovedana, malha novosti poka po šivih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 17903 (13933) | PrimozR |
» | Applov WWDC se bo zgodil zgodaj v julijuOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3451 (3265) | Beat-O |
» | Litija - obvoznicaOddelek: Loža | 3357 (3032) | Barakuda1 |
» | Pipin odprti termin: Free Net LJOddelek: Novice / Kiberpipa | 3351 (2662) | christooss |