Forum » Pomoč in nasveti » računalnik "odmrzne" ko prekinem povezavo
računalnik "odmrzne" ko prekinem povezavo
e-marko ::
Ja res čuden naslov, ampak ne vem kako bi drugače napisal...
Imam WinXP pro,Zone Alarm Pro, Avast! antivirus, ADSL, NF7-S ver.2, AMD XP, 512 RAM, disk 20 in 80 GB. Diska sta priključena na sata s Serillell2 adapterjem.
Okna so redno posodabljana z popravki. Virusov in trojancev naj ne bi bilo.
Uporabljam E-mulo 0.42.6 in DC++ 0.401.
Do pred nekaj dnevi je vse delalo OK.
Nato sem opazil, da search funkcija pri dc++ ne dela kot bi morala.
Sedaj pa po nekaj munutah začne padati hitrost downloada na praktično nič. Ko hočem zapreti e-mulo (lahko tudi IE ali dc++) ta običajno (ne vedno) zmrzne. Lahko klikam na start in bližnjice v hitri vrstici za zagon, vendar ni učinka.
Če pa prekinem povezavo z netom, pa v trenutku zopet vse deluje in vse kar sem prej poklikal se požene.
Ponovno povezavo lahko takoj nato sklenem brez težav.
Zgodi se tudi, da ko poženem IE se določena stran ne naloži, ampak čaka nekaj sekund (med tem ikona za status povezave kaže , da ni prometa), nato pa zdirja in takoj naloži stran.
Poskusil sem z novimi in starejšimi gonilniki za nforce. Tudi Zone Alarm sem poskusno zaprl, vendar ni bilo razlike.
Če se komu sanja kaj bi lahko bil vzrok bi bil hvaležen za nasvet.
Pa ne samo format c!
Hvala!
LP
E-marko
Imam WinXP pro,Zone Alarm Pro, Avast! antivirus, ADSL, NF7-S ver.2, AMD XP, 512 RAM, disk 20 in 80 GB. Diska sta priključena na sata s Serillell2 adapterjem.
Okna so redno posodabljana z popravki. Virusov in trojancev naj ne bi bilo.
Uporabljam E-mulo 0.42.6 in DC++ 0.401.
Do pred nekaj dnevi je vse delalo OK.
Nato sem opazil, da search funkcija pri dc++ ne dela kot bi morala.
Sedaj pa po nekaj munutah začne padati hitrost downloada na praktično nič. Ko hočem zapreti e-mulo (lahko tudi IE ali dc++) ta običajno (ne vedno) zmrzne. Lahko klikam na start in bližnjice v hitri vrstici za zagon, vendar ni učinka.
Če pa prekinem povezavo z netom, pa v trenutku zopet vse deluje in vse kar sem prej poklikal se požene.
Ponovno povezavo lahko takoj nato sklenem brez težav.
Zgodi se tudi, da ko poženem IE se določena stran ne naloži, ampak čaka nekaj sekund (med tem ikona za status povezave kaže , da ni prometa), nato pa zdirja in takoj naloži stran.
Poskusil sem z novimi in starejšimi gonilniki za nforce. Tudi Zone Alarm sem poskusno zaprl, vendar ni bilo razlike.
Če se komu sanja kaj bi lahko bil vzrok bi bil hvaležen za nasvet.
Pa ne samo format c!
Hvala!
LP
E-marko
...somebody, somewhere...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131916 (21403) | Qushaak |
» | Problem - Ne dela mi nekaj internetnih programovOddelek: Omrežja in internet | 1497 (1305) | Dro |
» | Problematični IPOddelek: Omrežja in internet | 1520 (1239) | Azrael |
» | E-mule povezava na WinXP SP2Oddelek: Omrežja in internet | 1051 (939) | Jeebs |
» | ID-lowOddelek: Omrežja in internet | 3840 (3208) | the_unborn |