Forum » Zvok in slika » Kje dobiti Ati multimedija center!
Kje dobiti Ati multimedija center!
--Switch-- ::
JlP:še enkrat sem probal in piše da treba plačat,zastonj lahko dobis samo player za gledat AVI,MPEG...ne pa za gledat TV.
krneki ::
ATI-jev MMC je uzuni v več različicah (jih je velik verzij pač odvisno kero grafično/tuner/OS imaš). Za downloadat je samo 7.1... 2.x, 7.3 pa ne.
Yurko ::
Sam sem si dolpobral verzijo 7.1 (za W2K) pa ti je ne priporocam. Slika v W2K je obupno slaba, snemanje v mpg2 dela se enkrat vecje fajle kot pei verziji 6.3 za W9X.
Nikoli vec ne kupim Atija, pa ne zaradi slabih produktov, ampak zaradi tako zanic driverjev in supporta.
Trenutno uporabljam program beta verzijo ShowShifter (podpira WDM), kjer je slika briljantna, samo vmesnik je malo bolj kicast.
BTW, a kdo pozna se kaksen drug dober(!) program za gledanje TV preko WDM (pa ne BorgTV, ker ne podpira tunerjev, ki so na Atijevih karticah)?
LP, Y.
Nikoli vec ne kupim Atija, pa ne zaradi slabih produktov, ampak zaradi tako zanic driverjev in supporta.
Trenutno uporabljam program beta verzijo ShowShifter (podpira WDM), kjer je slika briljantna, samo vmesnik je malo bolj kicast.
BTW, a kdo pozna se kaksen drug dober(!) program za gledanje TV preko WDM (pa ne BorgTV, ker ne podpira tunerjev, ki so na Atijevih karticah)?
LP, Y.
--Switch-- ::
Kot je že vprašal Yurko ali obstaja kakšen drug program za gledanje Tv na ATI-jevih karticah??
Da ne bo mislu kdo da je ta post za zvezdice dobit,ponovil sem vprašanje ker se tema s tem vrne na vrh in je tam več možnosti da nam bo kdo odgovoril!
Da ne bo mislu kdo da je ta post za zvezdice dobit,ponovil sem vprašanje ker se tema s tem vrne na vrh in je tam več možnosti da nam bo kdo odgovoril!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvok hitrejši kot slika - Winfast 2000 TV WDMOddelek: Zvok in slika | 2488 (2065) | |ke |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10187 (7996) | edublin |
» | ATI TV wonder PCI v XPOddelek: Zvok in slika | 1678 (1470) | karma |
» | Problemi z čisto novim računalnikom prosim pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1845 (1473) | nokia6310 |
» | xp in ati TV tunerOddelek: Programska oprema | 1211 (1098) | Uporabnik |