Forum » Omrežja in internet » D-Link 624+ prolem
D-Link 624+ prolem
Zzzzzzz ::
Delamo eno majceno wi-fi omrežje pa smo nekako prišli do nerešljivega problema.:
-> Do AP/routerja (di-624+) preko wireless povezave ni možno dostopati.
Skonfiguriran po navodilih v "Quick Installation Guide"-u, brez nobenih omejitev. Na prenosniku (ki je bil cca. 1 m od AP-ja) je bila coregina PCMCIA kartica in programček (coregin) za iskanje SSID wi-fi mrež. In meni mreže ni našlo.
Sem pa za foro postavil en drug AP (dwl-2000+) tudi z default nastavitvami in sem ga brez problema "ulovil".
WTF? A je imel že kdo kak podoben problem oz. kdo ve svetovati kaj se da še narediti?
-> Do AP/routerja (di-624+) preko wireless povezave ni možno dostopati.
Skonfiguriran po navodilih v "Quick Installation Guide"-u, brez nobenih omejitev. Na prenosniku (ki je bil cca. 1 m od AP-ja) je bila coregina PCMCIA kartica in programček (coregin) za iskanje SSID wi-fi mrež. In meni mreže ni našlo.
Sem pa za foro postavil en drug AP (dwl-2000+) tudi z default nastavitvami in sem ga brez problema "ulovil".
WTF? A je imel že kdo kak podoben problem oz. kdo ve svetovati kaj se da še narediti?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Skrat ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nerodnosti z novo Nokio Lumia 735 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13313 (11174) | krneki0001 |
» | Prenosnik povezan s spletom prek Wifi, strani se ne naložijoOddelek: Omrežja in internet | 6314 (5706) | TAA66 |
» | Domače omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 2334 (2101) | Voluharr |
» | Iphone in Wi-FiOddelek: Omrežja in internet | 4922 (3907) | Iatromantis |
» | wi-fi omrežje kot GSMOddelek: Mobilne tehnologije | 3481 (2838) | OmegaBlue |