Forum » Pomoč in nasveti » ERROR IN COMMAD LINE -BIN CUE
ERROR IN COMMAD LINE -BIN CUE
agasfer ::
zadevo downloadam in je v RAR obliki, jo unRARam in imam:en TXT file, dev-hppa.cue, dev-hppa.bin.
In ko hočem odpret z Daemon mi napiše ERROR IN COMMAND LINE. ma zanimivo je to da mi to naredi pri vsakem downloadanem fajlu!!
nevem pa kje ga kiksnem.
In ko hočem odpret z Daemon mi napiše ERROR IN COMMAND LINE. ma zanimivo je to da mi to naredi pri vsakem downloadanem fajlu!!
nevem pa kje ga kiksnem.
- zaklenil: Skrat ()
Skrat ::
S cim ti to hoces odpret?
bin+cue je image format za pisanje na cdje
bin+cue je image format za pisanje na cdje
Free software is a matter of liberty, not price.
bastadu ::
Verjetno v cue filetu ni vpisan prav filename od bin fajla... Odpri cue, pa not vpiši natanko ime, ki ga ima bin fajl
agasfer ::
sem zapeku z Nerotom in je šlo OK. pol pa, ko sem hotu zagnat setup, pa mi je napisal IS NOT A VALID Win32 APPLICATION .
drugi špil-THIEF-pa sploh nima bin in cue ampak 3 mape(CD1. CD2. CD3) kjer so samo nezne datoteke s končnico: rzr-tdsa(pa zaporedne številke)
ma kaj je to sfakano??
drugi špil-THIEF-pa sploh nima bin in cue ampak 3 mape(CD1. CD2. CD3) kjer so samo nezne datoteke s končnico: rzr-tdsa(pa zaporedne številke)
ma kaj je to sfakano??
Skrat ::
Kupi igro na originalnem cdju, kjer ne rabis nicesar pect pa se navodila za uporabo dobis zraven
Skratka... --> Beri pravila!
Skratka... --> Beri pravila!
Free software is a matter of liberty, not price.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BIN datotekaOddelek: Pomoč in nasveti | 5107 (4547) | elninko |
» | Kako zapeči BIN file na DVDOddelek: Igre | 1826 (1672) | mtjz33 |
» | Snemanje filmov z Bin datotekoOddelek: Zvok in slika | 1671 (1419) | danielka84 |
» | Bin fajl prevelik za cdOddelek: Pomoč in nasveti | 1346 (1256) | Red_Mamba |
» | bin &cueOddelek: Programska oprema | 835 (762) | mmisv |