Forum » Igre » Kako zapeči BIN file na DVD
Kako zapeči BIN file na DVD
DeathKiller ::
Zanima me, kako se z Nerom Burning Rom (6....) zapeče BIN datoteka, če je ta velika 4 GB. Če dam v pekač prazen DVD, pokažem-odprem BIN oz. CUE datoteko, program hoče, da vstavim CD, DVD pa mi izvrže.
- spremenil: DeathKiller ()
vres.ales ::
na ddv boš bolj težko napeko kaj
drugače pa z nerotom itak nemoreš pečt BIN filov
ampak z kakim alcoholom
drugače pa z nerotom itak nemoreš pečt BIN filov
ampak z kakim alcoholom
cojss ::
4 giga velik image bo težko zapisat na en cd. Drugače pa jaz za take stvari uporabljam nerota ali alcohol 120%.
Romancek1 ::
Nero že, samo zakaj ga hoče zapeči prav na CD in ne na DVD, saj velikost je pač 4 GB. Ali bo mogoče hotel več CD med peko?
OldSkul ::
A ti sploh imaš DVD pekač. Ker drugače Nero z lahkoto peče image datoteke. Samo je pa tudi druga stvar, če bi ti rad image samo posnel na DVD, tako, da bi potem lahko sliko vedno, ko bi dal DVD v pogon, lahko zagnal samo z Deamon Tool naprimer. Potem pa morš naštimat DVD ROM UDF.
lp
lp
Seveda imam DVD pekač. Problem je v temu, da imam dve datoteki ?????.BIN in ?????.CUE, med tema pa ja BIN velika skoraj 4 giga. Image bi rad razpakiral!
OldSkul ::
Poženeš nerota, klikneš listek Recorder in potem še Burn image. Izbrati moraš .CUE fajl. To je to.
Pa saj sem že veliko teh napekel, le velikost je bila vedno za en CD sedaj pa je za DVD, katerga mi pred pričetkom izvrže in zahteva CD/RW
CUE file sem izdelal sam in se glasi tako:
FILE "??????????.bin" BINARY
TRACK 01 MODE2/2352
INDEX 01 00:00:00
pod ??? je ime BIN datoteke
FILE "??????????.bin" BINARY
TRACK 01 MODE2/2352
INDEX 01 00:00:00
pod ??? je ime BIN datoteke
mtjz33 ::
Probaj kopirati, sam skoraj zmeraj pečem tako. V deamon tool vstavi bin fajl, odpri nero nastavi DVD/kopiranje. Nato pa ne pozabi izbrati izvornega pogona in sicer pod "možnosti kopiranja" / izvorni pogon (nastavi črko pogona kjer imaš d-tool). To je vsa umetnost.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | binOddelek: Programska oprema | 1226 (1092) | Matek |
⊘ | Kako posneti BIN & CUE datotek ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 4712 (4018) | shemenko |
» | Image če imaš na voljo samo *.BIN datoteko, brez *.cueOddelek: Programska oprema | 2199 (2032) | Venturer |
» | Snemanje filmov z Bin datotekoOddelek: Zvok in slika | 1671 (1419) | danielka84 |
» | *.bin , *.cue....kaj storitiOddelek: Programska oprema | 3957 (2974) | Soni |