Forum » Loža » Koliko kave spijete na dan?
Koliko kave spijete na dan?
gulfstream ::
Da malo prebudim to 5 let mrtvo temo
1-3 skodelice na dan, espresso. Glede na to da na skodelico pride 10-12 gramov kave in je okoli 1% mase kofein (močna arabica), je to nekje med 100mg in 350mg kofeina dnevno. Znotraj zdravega okvirja.
1-3 skodelice na dan, espresso. Glede na to da na skodelico pride 10-12 gramov kave in je okoli 1% mase kofein (močna arabica), je to nekje med 100mg in 350mg kofeina dnevno. Znotraj zdravega okvirja.
Saladin ::
Donedavno 3 "đezve" v službi. Sedaj zgolj eno.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
PacificBlue ::
Tudi jaz kvečjemu eno skodelico v službi. Doma pa si jo zelo redko kuham. Včasih sem pil kapučino, pa se mi je zdelo da prej utruja kot pa kaj poživlja.
I’m out.
:3
:3
Zlikovec ::
2 litra zelenega čaja
Ducati Monster, Ducati 750 SS FF, Yamaha XJ6,
Honda Hornet 600, Yamaha Fazer 800, R NineT
Honda Hornet 600, Yamaha Fazer 800, R NineT
js osebno ::
Kavo sem pil 1x v življenju, pa še to samo zato, ker je kelnarca zamešala "kakav" z "kavo"
DOOM_er ::
ne pijem več toliko kave, samo še v gostilni naročujem zdaj z mlekom, prej sem pa podalšano brez. Vse skupaj je doma zamenjal pravi čaj.
Robots will steal your job. But that's OK
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kofeinske tablete? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12953 (11506) | imagodei |
» | Dnevno zaužitje kofeina. Se s časom efekt zmanjša? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10277 (8595) | Jakka |
» | Energy Drink vs. Kava (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11539 (2208) | DragonHeart |
» | Pitje kave brezpredmetno? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 24955 (21381) | ABX |
» | Kofeinska abstinenca aka dan brez kave...Oddelek: Loža | 7167 (6660) | mojsterleo |