» »

Kater tiskalnik??

Kater tiskalnik??

Matjazy ::

Na HP 845 mi je crknila kartuša, tako da bi moral kupit novo. Sedaj pa sem v dilemi. Imam nekaj možnosti:
Za 10k dobim nov printer z polno barvno in črno kartušo, pa verjetno ni slabši od HPja. (govorim o raznoraznih lexmarkih v šparu itd. )
Za nekaj tisočakov dobim neoriginalno kartušo za HPja, a bom še vedno brez barvne. Polnjenje ne pride v poštev, ker je kartuša zanič, ni problem da je prazna. Za nekaj več tisočakov dobim originalno.
Kar barvnega tiskanja praktično ne potrebujem, sem razmišljal tudi o laserskem tiskalniku. Cene rabljenih se začnejo nekje pri 10k. Če dodam še 10k za nov toner, sem rešen skrbi s tiskalnikom za precej časa.
Vendar, kaj pa če bi dal 40k, pa si nabavim novega?? A se splača, glede na to da so rabljeni z novim tonerjem pol cenjši (pač starejši modeli...)??

Še to, tiskam toliko, da na HP 845 črna kartuša drži eno leto.
Prosim, predlagajte kaj mi je storiti.

T0RN4D0 ::

Meen tudi točno to zanima...:D

PA kako je kaj s kvaliteto starih laserjev, na kaj je teba pazit... :\
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

Super Sonic ::

"Za 10k dobim nov printer z polno barvno in črno kartušo, pa verjetno ni slabši od HPja. (govorim o raznoraznih lexmarkih v šparu itd. )"
dvorezen meč.
zakaj? špar je znan po modelih lexmarka in podobnih, za katere imajo kartuše samo oni (ne velja za vse, ampak uvozjo pač en tiskalnik, poberejo kartuše in to je to.-sicer pa ne velja to za VSE modele (da ne bo kšne panike spet), ampak samo za najbolj češke)

"Za nekaj tisočakov dobim neoriginalno kartušo za HPja, a bom še vedno brez barvne. Polnjenje ne pride v poštev, ker je kartuša zanič, ni problem da je prazna. Za nekaj več tisočakov dobim originalno."
tule sedaj lahko sprožim pravo vojno s trdivijo, da neriginal ni dobra kartuša. Res ni, je pa res, da za tekst ne rabš ne vem kaj, zato je to ena iz med dobrih idej.

"Kar barvnega tiskanja praktično ne potrebujem, sem razmišljal tudi o laserskem tiskalniku. Cene rabljenih se začnejo nekje pri 10k. Če dodam še 10k za nov toner, sem rešen skrbi s tiskalnikom za precej časa.
Vendar, kaj pa če bi dal 40k, pa si nabavim novega?? A se splača, glede na to da so rabljeni z novim tonerjem pol cenjši (pač starejši modeli...)??"

če barve ne rabiš, potem je res laser pravi zate.
staro ali novo- ne vem. TO je tvoja odločitev, dejsto je, da novi laserci (npr. samsung, lexmark ali hp) nudijo 3 letno garancijo, kar pa sploh ni kar tako.
daš malo več, pa imaš, ali pa imaš srečo in naletiš na dober rabljen printer, ki deluje BP, ali pa ne...
loterija, torej.

"Še to, tiskam toliko, da na HP 845 črna kartuša drži eno leto"
no ja-kupi original kartušo (8500 sit) IN zadeva je rešena. ko ti printer crkne, šele takrat razmišljaj o novem/starem printerju
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Neoriginal kartuše ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
398606 (1392) Nikonja
»

Barvni laserski tiskalniki

Oddelek: Kaj kupiti
203564 (2646) Pina
»

Nova anketa: s čim hranite vaš tiskalnik?

Oddelek: Novice / Ankete
385260 (4160) KoKi
»

Kateri laserski tiskalnik?

Oddelek: Kaj kupiti
324901 (4256) dolenska
»

Tiskalnik kater?

Oddelek: Kaj kupiti
181685 (1426) SLOWWWeb.net

Več podobnih tem