Forum » Pomoč in nasveti » Dolžina usb kabla in izgube
Dolžina usb kabla in izgube
Brainstorm ::
Pozdrav!
Kupu scanner z usb 1.1 sam je kabl prekratek zato morm dokupit podaljšek 3 al pa še bolš 5 metrov in me zanima če nastanejo kake izgube oz. upočasnitev prenosa podatkov pr okol 6 metrih kabla?
Thanks!
Kupu scanner z usb 1.1 sam je kabl prekratek zato morm dokupit podaljšek 3 al pa še bolš 5 metrov in me zanima če nastanejo kake izgube oz. upočasnitev prenosa podatkov pr okol 6 metrih kabla?
Thanks!
Dragi ::
ma že sam prkjuček ni nevem kaj hiter,zato nej bi po mojem, če maš kontakte čiste nebi smelo prihajati do velikih izgub na napravi (so zelo majhne)
Tomay ::
Imam 5 metrski kabel za printer, in nobenih težav. Ne vem koliko je max priporočena dolžina, samo dosti nad 5m gotovo ni.
Voodoo 4Ever
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PCI ali USB mrežna kartica?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5350 (4908) | Gerhardt |
» | internet in siol tv do sosednje hiše (50 metrov)Oddelek: Omrežja in internet | 4844 (4436) | Tilen |
» | Težave z brezžičnim omrežjemOddelek: Omrežja in internet | 3146 (2897) | Scorpia |
» | Tekočinsko dihanje (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 7666 (6127) | ali3n |
» | Dolzina kabla za TV outOddelek: Zvok in slika | 1105 (949) | CaqKa |