Forum » Pomoč in nasveti » Kprobe2 ter PI/PO
Kprobe2 ter PI/PO
BruBar ::
Najprej LP vsem!
jaz sem si pred kratkim kupil dvd pekač LiTeon in sem začel malo raziskovat o dvd tehniki. Ker bi rad da bi mi zapečeni podatki ostali dolgo koristni sem si dol potegnil Kprobe2 da bi malo stestiral posamezne dvd-r medije. Ker pa nisem našel nobenega navodila za ta program me zanima če ima kdo kaj izkušenj z tem programom in mi malo razloži kaj se vse da s tem naredit in kaj katere stvari pomenijo kot so PI,PO,... in kakšen vpliv ima to
na trajnost in kvaliteto zapisa.
jaz sem si pred kratkim kupil dvd pekač LiTeon in sem začel malo raziskovat o dvd tehniki. Ker bi rad da bi mi zapečeni podatki ostali dolgo koristni sem si dol potegnil Kprobe2 da bi malo stestiral posamezne dvd-r medije. Ker pa nisem našel nobenega navodila za ta program me zanima če ima kdo kaj izkušenj z tem programom in mi malo razloži kaj se vse da s tem naredit in kaj katere stvari pomenijo kot so PI,PO,... in kakšen vpliv ima to
na trajnost in kvaliteto zapisa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hd kamera, tv .... itdOddelek: Zvok in slika | 3632 (3274) | JOKER |
» | več mini dvd na en velik dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 2839 (2459) | Dusan_HD |
» | tezave zapeci DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 1973 (1773) | Korenchek |
» | Firewire kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7591 (6739) | BadWolf |
» | linux prehitel windowsOddelek: Operacijski sistemi | 1755 (1345) | iration |