Forum » Kaj kupiti » Katerega R9800se za softmod?
Katerega R9800se za softmod?
Bevcan ::
Ravno to! Katerega Radeona 9800se za softmod? Vem da mora imet 256bitno vodilo, rami v obliki L. Slišal sem da se od powercolor uglavnem da modat a je to res. Katero še svetujete in kje jo lahko kupim v Ljubljani v trgovini ker po netu tega ne bom naroču ker ti lahko pošljejo 128bitno varjanto gre pa preveč časa za to sm pa ke pošiljat.
- spremenil: Bevcan ()
Caligula ::
Reces lepo tukaj na forumu-Frenk, bi mi pomagal zrihtat enega Canyona, ki bi se dal modat v Big Bangu pa ti pove, ce lahko ali ne,..
MEDENA ::
KVA zdej ga moram pa spoznat....ker jaz sem bil včeraj dol v BOFU....pa mi je nizek prodajalec utrujal :>
Pol pa ziher ni bil on. Ni prevec nizek pa ni utrujajoce sorte. Razen, ce je zdej zarad bildanja tough guy ratal
kaj si ti tud iz KR ? bo pa frenk moj najboljši kolega od zdaj naprej v bofu
-rabat % kolega
-rabat % kolega
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MEDENA ()
Ne ne, jz sm normalen voznik
Sicer pa Frenk dela v LJ, ce se ne motim. Razen ce so ga preselili v KR v okviru vladne akcije, da se krancane zadrzuje v domacem kraju, da se jih spravi s cest
Sicer pa Frenk dela v LJ, ce se ne motim. Razen ce so ga preselili v KR v okviru vladne akcije, da se krancane zadrzuje v domacem kraju, da se jih spravi s cest
Pol nacionalni program varnosti v prometu dela? Ti bodi sam priden pa pes hodi pa cimvec vseh, ki so tolk mal od tebe oddaljeni prepricuj naj storijo enako. Cesta slaba. Cesta grda. Cesta fuj in fej
Kranjcanov na cestah cimmanj
Sicer se bo pa ziher tud v tej temi oglasu ker ze neki rovari po forumu
Kranjcanov na cestah cimmanj
Sicer se bo pa ziher tud v tej temi oglasu ker ze neki rovari po forumu
ejga jaz sem itaq LJ-KR mix 14 let LJ 15 zdej KR......sam je LUblana bolana eewwww......kr naježem se k peljem po Lublani ....folk fuknjen ratu ....po cestah vozijo k pr norcih
Sej pol pa na forumu sprasujejo kako 5000 kubicen motor dat v starga BMWja 316.
Sicer pa tud to jih je vlada namestila, da bi odganjali kranjcane, ki majo radi nizje hitrosti samo bremzajo na zalost ne prevec radi
Skratka k strasilo na polju sam da za Kranjcane.
Drgac pa nc ne recem-mate lepo staro mestno jedto. Vseh 30m
Sicer pa tud to jih je vlada namestila, da bi odganjali kranjcane, ki majo radi nizje hitrosti samo bremzajo na zalost ne prevec radi
Skratka k strasilo na polju sam da za Kranjcane.
Drgac pa nc ne recem-mate lepo staro mestno jedto. Vseh 30m
cbelica ::
ma kaj vse se ne spomnite...
98% of the teenage population does or has tried smoking pot.
If you're one of the 2% who hasn't, copy & paste this in your Signature
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TCCD pri nas (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9778 (6393) | OZZY |
» | Comtron aka Mlacom2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 22383 (13324) | Tilen |
» | Grafična okoli 30-40kOddelek: Kaj kupiti | 1001 (757) | Sycroft |
» | Kater digitalni fotoaparat do 40000sitOddelek: Kaj kupiti | 1800 (1476) | frenk |
» | Od kod ste? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 9587 (6956) | Tic |