» »

vstavljanje html-ja

vstavljanje html-ja

Lunik ::

Kako vstaviti normalno html kodo v odgovor, brez da bi jo skripta prepoznala? edini možni način ki sem ga odkril je tale:
<a href="http://www.slo-tech.com">slo
prvi < je zamenjan z & lt; (brez presledkov) temle. tako skripta ne prepozna kot html.
a se da še kako drugače?
  • spremenil: Lunik ()

darh ::

hehe.. toplo vodo si odkril... ;), druge opcije pa zal ni... vsaj ne da bi jest vedu.... smola pac...

ce bo pa primoz pridn kej cez pocitnce bo pa kak UBBcode al pa rajs kr STcode ugradu notr pa lepo ignoriru HTML ane ?? ( ampak ne tko kt zdej, ampak tko, da ga lepo pokaze... oz da ga skripta sama zamenja z ustreznimi karaktejri... get it ? )
Excuses are useless! Results are priceless!

lordgreg ::

j3st: ne, ni druge možnosti.. če pa nočeš &dt... pa delaj vmes presledke.. to ti je druga, ki pa je nepravilna finta..

Lunik ::

vem za presledke, pa to, ampak lejte, če jest nardim presledke, pa povem enmu kodo, pa jo on skopira (in seveda prezre spodaj "zbriši presledke") mi pol začne težit, ne dela mi itd... pa mu je treba še enkrat povedat kaj nardit:D
A se nebi dal nardit, gor pr knofih html tags še enga knofa "vstavi html" pa bi ga vstavu in bi skripta preprosto vse < tam spremenila v tisto kar sm zgoraj napisal.
pa še to: če kopiraš kodo direkt iz strani, kjer je napisano z & lt v FP, ti < jev ne zazna :D za DW pa ne vem kako je. Jest vsako kodo ki jo kopiram v katerikoli program z neta najprej skopiram v beležko, pol jo pa z beležke še enkrat...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

python pomoč

Oddelek: Programiranje
393426 (2347) Mavrik
»

Kontaktni Obrazec

Oddelek: Izdelava spletišč
352335 (1704) c3p0
»

[SQL] časovno obdobje