» »

Ali jekdo izmed vas kupil Usb igračko imenovano YOYO(mp3 player) ?

Ali jekdo izmed vas kupil Usb igračko imenovano YOYO(mp3 player) ?

turok ::

Zanimajo me vaše izkušnje z to igračko...
Kakšen ja zvok?Kako je s snemanjem?

Prednosti, slabosti ?
Life is life .... na na na na na

Poldy ::

Sem ga samo držal v roki in mi je dajal vtis slabe plastike.

Seveda pa tudi mene zanima kakšen je zvok (koliko šuma), ker ga bom mogoče vseeno kupil.

boha ::

tale yoyo tudi mene zanima, predvsem 512mb varianta. mp3 player je multifunkcionalen, ima vgrajen radio, diktafon, dokupi se lahko slušalke z daljincem, poleg tega pa podpira firmware nadgradnje. zadevica se zdi zelo privlačna. ga ma kdo?

Boone ::

Ga je imel sosolec ene 3 dni doma, pa ga je nazaj nesu. Reku je da zato, ker ma USB 1.1 in se na 256mega varjanto prenasajo mp3-ji okol 20 min...
Drgac mi je pa kr vredu zgledu, zvok je bil tut dobr (sem sprobu), je pa res dajal vtis, da bo vsakcas razpadu mi v roki.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Boone ()

boha ::

ne razumem, zakaj bi se mp3-ji prenašali po 20 minut? sej usb 1.1 kolikor jest vem še zmeraj podpira solidnih 1,5 MB na sekundo (12 mbit/s). to je vsega skupaj slabe 3 minute, če gledamo 256mb varianto...

zuz3k ::

sošolc ma YOYO in tud js ga mislm kupt. ql je ker je majhen in ga poslušaš loh med uro pouka ter kvaliteta glazbe ni slaba. pri njem mi ni blo ql ker se malo dalo naglas:\ uglavnem k dubim keš ga grem tkoj u BOF kupt za 10 k:D
Life is a psychological game.

Doman ::

Da ne odpiram nove teme: Pri mimovrste sem kupil mp3 predvajalnik, ta se mi je že čisto na začetku med poslušanjem kar ugasnil, in je zelo moteče. Sedaj ga sploh ne poslušam več, ker me zelo moti. Garancijo ima še vedno, in je kot nov, nikjer praskice. Mislite da mi bodo zamenjali/popravili?

Dead_Eye ::

Si imel novo baterijo? Poskusi še 1x z novo baterijo in če se ti spet ugasne ga pošlji nazaj. V gar. roku ti ga morajo popravit/zamenjat...
The one and only

zuz3k ::

jaz bi ga takoj nesel nazaj:\
Life is a psychological game.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri mp3/mp4 predvajalnik?

Oddelek: Zvok in slika
51361 (1224) Redorange
»

[MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

61176991 (32689) M.B.
»

Prenosni mp3 predvajalnik

Oddelek: Kaj kupiti
222420 (1492) dragoonka
»

DIVA GEM - prenosni MP3 player

111549 (1253) mcemic

Več podobnih tem