Forum » Zvok in slika » Pojačati zvok filma.avi v virtualdub?
Pojačati zvok filma.avi v virtualdub?
Bobb ::
Imam glasbeni divx, ki ima zvok zelo potiho posnet, navaden 128kbps stereo. Probal sem ga pojačati v virtualdub in na novo komprimirati, pa mi ne rata, file pa drastično naraste (7 minut naredi 4GB, nato se vse ustavi ). Ali kdo lahko pomaga?
Hvala Bobb
Hvala Bobb
DarwiN ::
Z virtual Dubom izvleči zvok ( File, Save WAV) pol pa ga ojačaj z nerotom...nero wave editor (volume, volume change) ....eden način pač
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Egii ::
saj si delo prav samo VIDEO proces daj direct stream copy
pri audio pa full processing mode , kakovost audia pa si poljubno naštimi pa volume.
pa glej da boš dal mp3 pa ne gi wav.
upam da si razumel
pri audio pa full processing mode , kakovost audia pa si poljubno naštimi pa volume.
pa glej da boš dal mp3 pa ne gi wav.
upam da si razumel
Bobb ::
Kot je rekel DarwiN, sem odvzel zvok v wav, ga ojačal v goldwave, je ok. Sedaj mi ne uspe, da bi ga vrnil nazaj v virtualdub. Ne morem dati mp3 oblike, ko pa dodam wav, ne uspem urediti kompresije zvoka. Vse avdio filtre sem probal, ne delajo. Združil je z navadnim wav, samo je fajl dolg 1,7Gb. Kako nastaviti kodek Lame ali podobno?
Video seveda dam vedno na direct stream mode.
Video seveda dam vedno na direct stream mode.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VirtualDub za začetnike (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 15076 (8482) | Revenant |
» | *.ogm FormatOddelek: Zvok in slika | 2323 (1888) | trpo |
» | Iz Divx-a v aviOddelek: Zvok in slika | 933 (808) | Caligula |
» | Z VirtualDub-om v Divx - kako?Oddelek: Programska oprema | 1654 (1574) | waters |
» | problemi pri divxihOddelek: Sedem umetnosti | 1380 (1211) | fictionel |