Forum » Kaj kupiti » Disk, procesor, plata... Kaj kupiti?
Disk, procesor, plata... Kaj kupiti?
smarty ::
Sedaj imam disk IBM 30GB 7200rpm ata 100, procesor Athlon xp 1700 ter osnovno plosco Epox 8K3HA+. Rami 2x 256 2700PC.
Nameravam kupiti nov disk nad 60GB pomoje pa ne vem kaj vzeti. Mi lahko svetujete kak disk bi se splacalo kupiti? Okvirno za disk bi dal tja do 30.000 sit pa da bi bil vsaj 60GB. Za procesor pa plato pa pomoje se ni problema kaj pravite?
Nameravam kupiti nov disk nad 60GB pomoje pa ne vem kaj vzeti. Mi lahko svetujete kak disk bi se splacalo kupiti? Okvirno za disk bi dal tja do 30.000 sit pa da bi bil vsaj 60GB. Za procesor pa plato pa pomoje se ni problema kaj pravite?
KAj pa z procesorjem pa plato. Je stvarca se ok ali bi bilo potrebno tudi to zamenjati. Kaj pravite? Drugace mi pa stvar se nic ne riba nikjer.
cbelica ::
Drugace mi pa stvar se nic ne riba nikjer.
Zakaj bi pa menjal, ce ti v redu dela?...sej ni greh danes met 1700+ procesor
Caligula ::
Edino disk mas malo majhen. Ce ne rabis vecjega se ne menjaj drugace pa se tisti Hitachi na hitrosti vsakdanjih opravil pozna skor bolj kot hitrejsi procesor.
Ah kr tko. :)
Bom obdrzal stvarco. Le se za disk me zanima. Sem malo prebral o tistem 160GB k250 pa ne vem...
KAj je z ATA 100, ATA133 ter SATA? V cem so razlike...
Sedaj imam ATA100.
Bom obdrzal stvarco. Le se za disk me zanima. Sem malo prebral o tistem 160GB k250 pa ne vem...
KAj je z ATA 100, ATA133 ter SATA? V cem so razlike...
Sedaj imam ATA100.
Caligula ::
V praksi prednosti SATA se ni. V bistu je ponavadi sam disk par jurjev drazji pa ce plata ne podpira moras se plato menjat. Tko da zdej SATA nima smisla. Bo pa prsu cas pa nove generacije diskov pa plat k bojo znale to bolj izkoriscat sam zdej pa zate to nima veze. Vzami PATA.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sata2 disk pocasnejsi od starega ata133Oddelek: Pomoč in nasveti | 2326 (1563) | DrSulcDJ |
» | HD in UDMAOddelek: Pomoč in nasveti | 1148 (1088) | StratOS |
» | Ali gre priklopit SATA II disk na ploščo Asus P4C800-Deluxe?? pomoč prosim...+ Še neOddelek: Strojna oprema | 2710 (2382) | muzičar |
» | Disk, kateri, kupiti, ?Oddelek: Kaj kupiti | 1439 (1225) | urke710 |
» | katerega izmed 120 gb diskov?Oddelek: Kaj kupiti | 1486 (1336) | schurda |