Forum » Mobilne tehnologije » Kateri mobi?
Kateri mobi?
zacetnik ::
Kateri mobi naj kupim tam do 5o.ooo?
nagibam se k SE z600, a se splaca? al naj grem v italijo al avstrijo al nemcijo?
nagibam se k SE z600, a se splaca? al naj grem v italijo al avstrijo al nemcijo?
frenk ::
jest mam Z600 in se definitivno izplača...baterija mi drži od 2dni če je maximalno v uporabi, pa vse do 5 dni če ga mam samo za klicat in sprejemat klice...edin problem je da je mal debu, ampak sm se tud tega navadu...uglavnem jest sm ful zadovolen
zacetnik ::
kje ga pa naj kupim? rabljenega al novga?
ker cene som mal zasoljene!
moj dedek ma na narocnino, pa lohk kupim pr mobitelu prek njega da bo pol on placeval sam njegovo? da nebo obe placeval?
ker cene som mal zasoljene!
moj dedek ma na narocnino, pa lohk kupim pr mobitelu prek njega da bo pol on placeval sam njegovo? da nebo obe placeval?
Tody ::
Če bo dedek uzel na naročnino pač bo plačeval svojo naročnino ti se mu lepo zahvališ, mu plačaš tok k je stal telefon in daš svojo mobi/naročniško kartico notri... Seveda more bit od mobitela
frenk ::
zacetnik: sej lahko samo podaljša naročnino, ti pa dobiš ta mobitel po akcijski ceni...ni treba nove naročnine
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Motorola je LenovovaOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 9580 (6422) | PrimozR |
» | Prihodnji teden pocenitev mobilne telefonije v tujiniOddelek: Novice / Omrežja / internet | 11800 (9062) | MrStein |
» | Tusmobil-kateri telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 4173 (3492) | Redneck |
» | Bi prihranili, ce bi uporabljali Mobi namesto narocnine ?Oddelek: Loža | 1595 (1105) | krneki0001 |
» | GSM-i vsaj od Mobitela so en drek, rajt?Oddelek: Loža | 3019 (2042) | Tomi |