» »

Zvezdice mi gredo na ku*ac (ni kletvice, vpraši cenzuro)..

Zvezdice mi gredo na ku*ac (ni kletvice, vpraši cenzuro)..

R@C@ ::

Namesto da bi dobil kakšen pameten odgovor, ti deset 9-14 let starih otrok zafluda sceno!



To ne moreš verjet!










Sam tolk sem se hotu skašlat![kletvice v naslovih in nasploh v postih niso zaželene]
  • zaklenil: Tomi ()

||_^_|| ::

kriza je tole ja, ampak sploh ne kaperam folka, ker itak tele zvezdice nč ne pomenjo, nimaš nobenih privilegijev al pa kej tazga, čist brezveze se tle neki matrajo..

Ama rejnbov tu!:)

sasox ::

Zvezdice niso nič krive, kriv je folk! :))

MadMax ::

Ja, to je res za neverjet...
Uglavnem, ce niso za nic drugega dobre, kolk bi pa dobu za eno, ce bi jo prodal?;)

R@C@ ::

Ne.....krive so zvezdice, kar probi na kakšnem nečaku, ga poviši v svojega pomočnika šerifa, pa boš videl kako kaj vse bo naredu, da bo enkrat šerif! LOL

Tomi ::

Ne vem zakaj, ampak vsake tri-štiri tedne se pojavi ena tema, v kateri ponavadi brezplodni razpravlja o zvezdicah.

Kot se je ugotovilo že v nekaj debetah, zvezdice same niso nič krive, krivi so uporabniki, ki so jim preveč všeč.. Samo stanje ni krizno, vsaj po moje ne, ker večina uvidi, da nabijanja in podobne zadeve ne pripeljejo nikamor in nehajo ( pozitiven vzor vam je lahko Dalmatinka, ki se sedaj obnaša res v redu )...

Sicer pa, odpiranje novih postov ne bo nič rešilo, vsaj zdaj ne.. Je nesmislno..
metrodusa.blogspot.com

R@C@ ::

Posluši me ti Burek Tomi, najprej fotr ti je neploden k te je tolk glupga naredu.........
Pa nehi že enkrat neumnih ugotavljanj dodajat, ker nisi nič drugega povedu kot tisto o nečakih in šerifih, mal KAO strokovno priredil.

Kolk mi gre najetra če mi takšen burek kot si ti, namesto da bi odgovoru normalno, mora še kakšno žaljivko zraven pripet.

element ::

Ah, zvezdice če so al pa ne je men čist useen. Nabijanje topicov in pridobivanje zvezdic je čist brezveze. Če nimaš nč pametnga za povedat, bot rajš tih, kot pa da daješ bedne pripombe. Govorim na splošno, da ne bo zamer. 0:)

Elemen_T ::

Meni je nasloh vseeno...ljudje tukaj hitro pomagajo prav tako tukaj potekajo cool debate tak da mi je vseeno če kdo kdaj kako bedno nabijalsko pripomne - pač spregledam - what's the point.

Deejay_duck: Ti se pa ne boš tako obnašal - človeka ne moreš sodit po enem replyju lahko pa ti zagrantiram da Tomi ni neumen. Z besedo brezploden pa se mi zdi, da ni mislil besedo neploden (kot si rekel ti) pač pa izraz brezveze :\

R@C@ ::

Element, da mi rečeš da se ne bom obnašal tkole je čisti nesmisel, ker se bom obnašal tako kot bo pasalo meni ne tebi. Nisem opica da ne bi vedel kaj je Tomi mislil in mu tudi nisem odgovoril v istem tonu, ampak sem ga malo stopnjeval (ZA LAIKE: Iz Plodnosti pisarjenja v Poste v Človeško plodnost)!

Pa še to, kaj takega ne bi rekel, če bi bilo to prvič!
To da se Tomiju zdi da bo počel kar mu paše, ker je pač eden od moderatorjev (Mislim da edini tak k hodi zaradi tega 2 metra od tal), je bedarija; in da potem ve, da bo potem nekaj neprofitno v ritolezočih formašev "*" hudo backupale njegove izjave je pa ta največji B.L.H.T!

Aja pa upam da mi TOMI moj najdražji ne boš kakšne zvezdice vzel, ker se bom sesedel na tla in zajokal!


Tolk ELEMENT "*"

Primoz ::

Deejay_duck: Preberi pravila... v primeru da kje opazis kaksen kriminal v nasprotju z njimi pisi na primoz@slo-tech.com in ukrepano bo (na zalost ne moremo prebrati POPOLNOMA vsega). Drugace pa je tvoje dretje in ponizevanje souporabnikov v tej temi zrelo za kazen (moram kaksen clen o tem v pravila dodat... ah sej res... sej ze je... No to naj ti bo 1. opozorilo.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Dalmatinc ::

Primoz sej ne da se kej prtožujem, ok sej vse cool samo tko strog ti pa ni treba bit "!";(

Tomi ::

Deejay_duck: kot vidim, na žalost ne poznaš pomena besede neploden ali infertilen. Pojem namreč predstavlja nezmožnost zaploditve lastnega potomca. In razen, če tale post piše neznana inteligenca, potem moram obstajati, ali ne? In če obstajam, potem moj oče ni neploden. Toliko o smislu postov. To, kar sem napisal v svojem postu, je plod mojega opazaovanja dogajanja na forumu v zadnjih nekaj mesecih. Če želiš, ti lahko v petek pošljem povezave do vse podobnih tem, in videl boš, da so moje izjave resnične.
Moja hoda po tleh je, v prenesem in dobesednem pomenu na trdnih tleh, kar se od mene tudi pričakuje, vsaj glede na mojo študijsko usmeritev.
Sicer pa, ali imam samo jaz občutek, da iz tvojih postov veje zavist? Reakcija se mi zdi podobno začetku Thomasovega moderatorstva v Loži, kjer je dobil tudi nekaj podobnih komentarjev.
Za konec pa te naj potolažim, da ti točk ne morem vzeti, pa tudi če bi imel to možnost, tega ne bi naredil. Kot pa si videl, imaš prvo opozorilo, kar pa iz tega sledi, poglej v Pravilih.
Pa še ob mojo interpretacijo tvojega posta si se obregnil. Kot si videl, je to moje opažanje, če te pa zanima kaj več o tem, pa poglej Loži eno staro temo o človekovi oblasti, kjer je tudi opisan poskus s nekaj študenti v vlogah paznikov in jetnikov.
Teme ti pa ne bom popravljal, naj drugi vidijo tvoje obnašanje.
metrodusa.blogspot.com

HEKO ::

Pomoje ma Deejay prav!

Aja, pa pomoje je frajer tisti, ki ma manj zvezdic, ki si jih je POSTENO zaskuzil! Na pa nekdo, ki nima pojma o racunalnistvu, pa nabije poste samo, da bi ga big-kahune cenile...

eh....;(
Be good, be bad ---> JUST KEEP ON OVERCLOCKING...[Heko]

OZZY ::

Heko: Ja in teh, ki nabijajo poste za zvezdice je veliko. Na žalost. Ampak sej verjetno dobijo minus točke. Samo vseh pa en morejo pregledat. Je že preveč uporabnikov inštevilo iz dneva v dan narašča.
Go with the flow.

Freak ::

men grejo pa taki na živce, ki ti v vsak post napišejo da si nabijalec, pa čeprav nima pojma, kaj piše!(omas);(

g0Run7 ::

LOL yo dj_raca! 8-)

tako temo lahko odpre samo en tak clovek kot si ga sam opisal...namrec tisto si ti 8-)

zdej pa naredi sam sebi pa se drugim uslugo in zakleni to bebavo debato...
...aja...a pri vas doma burek delate? QL!

OZZY ::

GoMar7: Se strinjam, da bi se tema zaklenila. O tem je bilo že toliko prediskutirano in napisano, da je že vsaka beseda odveč. Nekaj časa smo mel kar vsak teden ali dva novo temo z naslovom zvezdice tako in drugače. Jest bi te teme začel kar zaklepat če bi imel to moč. Pa je nimam ;).>:D
Go with the flow.

R@C@ ::

No se strinjam da sem šel malo daleč, vendar je težko zadržat nekaj kar ti gre na jetra v sebi. Upam da bomo do Portoroža vse pozabili in se imeli fino. Sak še to kar se tiče tebe GOBAR al GOMAR Sedmi ti si že eden takih ki ima tako hudo, hudo brezvezne in neplodne odgovore, da ne bi bil presenečen če bi jih pošiljal iz kakšne osamljene vratarnice, kjer se res nimaš komu smejati kot samemu sebi.
TOMI ti se pa prosim nehaj smešiti z raznimi slovarji tujk, ker ti ne paše.

No tko dost o tej temi. Moram povedat da je Slo-tech moja domača stran in sem na njej tudi do 20X na dan, ter odgovarjam na poste, tam kjer bi se dalo kaj pomagat. (TOMI če boš našel povezave kar!)
Res sem hitro vskipljiv in rad komu povem tisto kar mislim, vendar imam za to vedno neko podlago.

Tolk o tej temi, ki pa jo bom pustil odprto še za nekaj odgovorov.

R@C@ ::

Aja.....uh Tomi, tista s foušijo......prosm te!

Primoz ::

raca: nabijanje postov (dva zaporedna)... prvo opozorilo
btw... maš že enega zaradi žaljivega obnašanja do souporabnikov
Če ti kaj ni všeč preberi PRAVILA!!!!!!!!!!!
There can be no real freedom without the freedom to fail.

R@C@ ::

Sej bi popravu prejšnji post, sam se mi je tko boljš zdel.





Elemen_T ::

Zelo, Zelo se strinjam z GoMar7jem :|

Tomi ::

Se strinjate, da je bilo v tej temi že dovolj povedano?
Deejay_duck: ti bom, in to v jutri, ko pridem domov.
metrodusa.blogspot.com


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nov BIOS za Elite K7S5A

Oddelek: Novice / Matične plošče
61925 (1925) JLP
»

Obvezen Download !!!

Oddelek: Igre
71108 (634) lalan
»

Grills

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
12950 (799) OZZY
»

Lula: Sexy Empire

Oddelek: Igre
111276 (870) Binji
»

Volani???

Oddelek: Kaj kupiti
71210 (1073) teac

Več podobnih tem