Forum » Pomoč in nasveti » problem z snemanjem audio CDjev
problem z snemanjem audio CDjev
Lino ::
posnamem audio plato....vse zgleda ql....pol pa opazm da mi je za drug komad posnel sam tisino...
plextor 16X, sony 32X, winon8.0, dma.....
Kaj nardit?
plextor 16X, sony 32X, winon8.0, dma.....
Kaj nardit?
Han ::
WinOnCD? Kako snemaš? On-the-fly, iz wav ali iz mp3? Imaš nameščen zadnji popravek in pravi gonilnik za Plextorja? Si poskusil še s kakšnim drugim programom?
Horhe ::
Dej uporabli Nero k je boljsi, pa nikol nisem meu problemov z njemu ...
Moja sestra bl obvlada PC k jz ......
Mr.-Viko ::
Take stvari se dogajajo, če nemaš on-the-fly ali pa če ti program zaje*a. Ko sem enkrat snemal audio CD z WinOnCD-jem, mi je posnel prazne proge. Sedaj, ko pa imam Nerota pa deluje vse super in izvrstno! Priporočam ti pa najnovejšo verzijo ker je >=80 % izboljšava prejšnje različice.
No comment, really
Mr.-Viko ::
Pa še tole sem se spomnil:
Če misliš snemati on-the-fly, raje ne. Prej komade pretvori v waw ali mp3 in jih potem zapeči.
Moj RW normalno zapeče tak komad (extractan iz cda v mp3) brez pokanja, ki ga povzroči on-the-fly kopiranje pri slabših CD-ROM pogonih (npr. moj Lite On CD-ROM, ki je že na robu prepada).
Če misliš snemati on-the-fly, raje ne. Prej komade pretvori v waw ali mp3 in jih potem zapeči.
Moj RW normalno zapeče tak komad (extractan iz cda v mp3) brez pokanja, ki ga povzroči on-the-fly kopiranje pri slabših CD-ROM pogonih (npr. moj Lite On CD-ROM, ki je že na robu prepada).
No comment, really
grizli123 ::
Tudi jaz ti svetujem, da uporabi NERO-ja...
Jaz imam plextorja 12/10/32 pa zadeva deluje brez problema...
Jaz imam plextorja 12/10/32 pa zadeva deluje brez problema...
Some people... they call me GRIZLI... :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Šumenje "prepečenega" glasbenega CD-jaOddelek: Zvok in slika | 2007 (1740) | ssokec |
» | Problemi s peko CD-jev....Oddelek: Pomoč in nasveti | 968 (843) | bodom |
» | Teac RW 24xOddelek: Pomoč in nasveti | 1462 (1158) | Dirkac |
» | A glasbeni CDji se ne dajo presneti??Oddelek: Zvok in slika | 1785 (1567) | Wox |
» | Copy CD on-the-flyOddelek: Pomoč in nasveti | 1066 (937) | grmek |