Forum » Šola » Nova štipendija
Nova štipendija
Tana ::
Oj.
Sorry, ker sem načela podobno temo, ampak res me zanima, če kdo ve, kakšne so možnosti za štipendiranje študentov računalništva in informatike?
Pa s tem ne mislim štipendij za ultra nadarjene in pridne (Zoisove), ampak vse ostale. Predvsem podjetja, če nudijo kaj?
Ajdi, čakam na vaše izkušnje in mnenja ...
Sorry, ker sem načela podobno temo, ampak res me zanima, če kdo ve, kakšne so možnosti za štipendiranje študentov računalništva in informatike?
Pa s tem ne mislim štipendij za ultra nadarjene in pridne (Zoisove), ampak vse ostale. Predvsem podjetja, če nudijo kaj?
Ajdi, čakam na vaše izkušnje in mnenja ...
Baje da tudi Iskra nudi kadrovske štipendije. Pa veretno je še kdo. Ampak prav ni nekih objavljenih informacij. Je zgleda bolj uveljavljeno delo na napotnice - poceni delovna sila pač.
A pa sploh študente ITja zanima iskanje štipendij, ker se mi včasih zdi, da je to stanje morda tako tudi zaradi neizraženega interesa študentov?
A pa sploh študente ITja zanima iskanje štipendij, ker se mi včasih zdi, da je to stanje morda tako tudi zaradi neizraženega interesa študentov?
No, saj me je zanimal bolj interes študentov, ampak ga zgleda in kaj velik. V tem primeru res nima glih smisla organizirat štipendije in razpise, če jih sploh ne rabijo.
Hvala vseeno.
Hvala vseeno.
Phil ::
Iskraemeco in Iskratel imata polno oglasov za stipendije (na faxu, revije...) je pa tam kar tezko dobiti stipendijo. Drugace ce kaj znas jo lahko dobis kjerkoli (banke, zavarovalnice...).
LP
LP
No, koncno mal informacij!
cman: Je tak naval? Al podjetja zahevajo prevec od folka?
Aja, pa se to;
Kaj vas (IT-jevce) pr stipendiji najbolj zanima - denar, izkusnje, reference za naprej, spoznavanje vez za naprej ... ?(Bolj ko se pogovarjam, bolj ugotavljam, da ste ena posebna vrsta. Zato moram cist vse preverit, preden ugotovim kaj levega in zakljucim s kako nebulozo.)
cman: Je tak naval? Al podjetja zahevajo prevec od folka?
Aja, pa se to;
Kaj vas (IT-jevce) pr stipendiji najbolj zanima - denar, izkusnje, reference za naprej, spoznavanje vez za naprej ... ?(Bolj ko se pogovarjam, bolj ugotavljam, da ste ena posebna vrsta. Zato moram cist vse preverit, preden ugotovim kaj levega in zakljucim s kako nebulozo.)
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Tana ()
Sasa ::
Baje neko podjetje pripravlja bolj zanimive štipendije za znanje - kao natecaj in potem dobijo nagrade najboljsi. A kdo ze kaj ve o tem? Sem malo iskala, pa se nisem nasla nic. Bom se, ker se slisi zanimivo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Štipendija (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Šola | 498932 (12674) | MIHAc27 |
» | Podiplomski študij ali zaposlitevOddelek: Šola | 2701 (1978) | Timurlenk |
» | Državna štipendijaOddelek: Šola | 3625 (3185) | MasterTade |
» | kadrovska štipendija?Oddelek: Šola | 4774 (3510) | St235 |
» | odplačevanje štipendijeOddelek: Loža | 1644 (1334) | Matek |