Forum » Pomoč in nasveti » "unformat"? &sth bout raid
"unformat"? &sth bout raid
fictionel ::
alo alo!
en question!
ucer se mi je neki racunalnik spet fajn sesu (ni najdu ntfs.sys datoteke). pol sm pa to nekak postimov, dons mi pa ni najdu cele particije... ne tiste k mam winse gor.. ampak useen sm zgubu cca 50GB podatkov (usaj ene 10gb zelo potrebnih!) Zdj mi pise, da ta particija ni formatirana..
A lahko kj sploh nardim, da bi jo dobu nazaj? S katerim programom?
pa še neki; a se da dt u raid pole sam kksno particijo, ne celga diska? da bi naredu 2enako velki particiji, pa jih "raidov"?
en question!
ucer se mi je neki racunalnik spet fajn sesu (ni najdu ntfs.sys datoteke). pol sm pa to nekak postimov, dons mi pa ni najdu cele particije... ne tiste k mam winse gor.. ampak useen sm zgubu cca 50GB podatkov (usaj ene 10gb zelo potrebnih!) Zdj mi pise, da ta particija ni formatirana..
A lahko kj sploh nardim, da bi jo dobu nazaj? S katerim programom?
pa še neki; a se da dt u raid pole sam kksno particijo, ne celga diska? da bi naredu 2enako velki particiji, pa jih "raidov"?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako združiti particiji na različnih diskih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3068 (2765) | Zero001 |
» | Disk Seagate 400GB, ST3400620NSOddelek: Strojna oprema | 1576 (1270) | Crimson_Shadow |
» | Norton GhostOddelek: Programska oprema | 3565 (2795) | smirnof |
» | Problem z particijami!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1681 (1497) | McHusch |
» | DISK problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1183 (1033) | mobisuxguru01 |