Forum » Programiranje » CGI?!
CGI?!
Elemen_T ::
Kako je lahko program tako sprogramiran, da ga ob določenih primerih začne sr*t? Mogoče se kdo konkretno spozna na program Links 2.0? Pri 2050ih vpisih v imenik mi začne program pešat - pomeša zadnje vpisane linke, tako, da, ko npr. kliknem na povezavo XXX se mi odpre povezava YYY...
Se mogoče komu sanja kako to odpraviti? Pregledal sem že vse skripte pa nikjer ne zasledim nič posebnega...aja - program je free, v bistvu shareware.
Hvala za pomoč!
Se mogoče komu sanja kako to odpraviti? Pregledal sem že vse skripte pa nikjer ne zasledim nič posebnega...aja - program je free, v bistvu shareware.
Hvala za pomoč!
milosm ::
se mi zdi, da sem o tem problemu bral na links domači strani, v forumu,... preveri!
sam če je to res, pol je to fulll bad
sam če je to res, pol je to fulll bad
R0K ::
element na to ti neznam odgovorit vendar vem da ne lažeš ker se z mojo stranjo nekaj dogaja.Kliknem na njo pa se mi odpre ta stran
Trenutno berem vso dokumentaijo, forum, ...in podobno. Ko kaj izvoham, bom sporočil.
Sicer pa: Verjetno bo nekdo (mogoče celo jaz) ustvaril poseben mod oz addon za to neljubo stvar...
Sicer pa: Verjetno bo nekdo (mogoče celo jaz) ustvaril poseben mod oz addon za to neljubo stvar...
Ena možnost je naslednja:
V fajlu links.html namesto ukaza
< i >< a href="< %db_cgi_url% >/jump.cgi?ID=<%ID%>" >< %Title% >< /a >< /i >
Vpiši:
< i>< a href="< %URL%>" >< %Title% >< /a >
------
Posledično pa tukaj zgubiš stran Najbolj obiskane (klikane) povezave...
Za modifikacijo se zahvalite webmastru portala Sirena
Sicer pa trenutno delam modifikacijo za to pomankljivost. Fora je ta da je fajl jump.cgi too much obremenjen in začne baza pešati. Če bi imel ultra-fast-server verjetno nebi bilo tako.
lp
V fajlu links.html namesto ukaza
< i >< a href="< %db_cgi_url% >/jump.cgi?ID=<%ID%>" >< %Title% >< /a >< /i >
Vpiši:
< i>< a href="< %URL%>" >< %Title% >< /a >
------
Posledično pa tukaj zgubiš stran Najbolj obiskane (klikane) povezave...
Za modifikacijo se zahvalite webmastru portala Sirena
Sicer pa trenutno delam modifikacijo za to pomankljivost. Fora je ta da je fajl jump.cgi too much obremenjen in začne baza pešati. Če bi imel ultra-fast-server verjetno nebi bilo tako.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 347469 (6606) | sunniegoldie |
» | URL in youtubeOddelek: Zvok in slika | 1643 (1544) | revvs |
» | [HTML/CSS] please click for larger imageOddelek: Izdelava spletišč | 1579 (1262) | CaqKa |
» | Kako narediti redirect, če uporabnik vpiše napačno ime .htmlOddelek: Izdelava spletišč | 1424 (1325) | darh |
» | Skripta za prikaz najnovejšega na forumuOddelek: Izdelava spletišč | 1677 (1282) | c0dehunter |