Forum » Pomoč in nasveti » Font- tehnična pisava
Font- tehnična pisava
jjohny ::
Kje bi lahko dobil tehnično pisavo (font) za Word. Piava naj bi bila čimbolj podobna tisti v Savniku (Tehnično risanje za strojnike). Naj bo poševna (75 st.) in normalno široka. Moram narediti program in si bi pomagal s tem fontom. Hodim v prvi letnik za strojni tehnik.
lp
lp
pivmik ::
Poševna tehnična pisava je bil že zdavnaj ukinjena po standardih.
Za tehnične pisave si inštaliraj AutoCAD. Mislim da Simplex pisava je najblj podobna tapravi tehniški pisavi iz učbenikov, pa še šumnike ima ČŠŽčšž.
Za tehnične pisave si inštaliraj AutoCAD. Mislim da Simplex pisava je najblj podobna tapravi tehniški pisavi iz učbenikov, pa še šumnike ima ČŠŽčšž.
LP, Gregor GRE^
Mi v šoli še vedno uporabljamo poševno teh. pisavo. Zgleda da učitelji ne dohajajo razvoja...
AutoCAD imam vendar Simlex pisave nemorem nagniti. Kako bi lahko nagnil pisavo???
lp
AutoCAD imam vendar Simlex pisave nemorem nagniti. Kako bi lahko nagnil pisavo???
lp
lopov ::
Acad instalita tudi TT pisave s sumniki -- ISOCPEUR in ISOCTEUR, obe tudi z italic varianto. Ne vem pa, koliko sta podobni tisti pisavi, ki jo ti zelis.
b.
b.
Thanks lopov.
Sem poizkusil in ta pisava mi zelo ustreza. Je na las podobna tisti v Savniku.
lp,
Sem poizkusil in ta pisava mi zelo ustreza. Je na las podobna tisti v Savniku.
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bo ročno pisanje izumrlo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18748 (15160) | Jerry000 |
» | Je učenje pisanih črk še smiselno? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 40052 (33584) | Okapi |
» | Težave pri pretvarjanju iz AutoCAD-a v .pdfOddelek: Programska oprema | 2015 (1853) | opeter |
» | Adobe Reader 7.0 tudi za LinuxOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5179 (4242) | Jst |
» | programi za risanje logotipovOddelek: Programska oprema | 4637 (4539) | lopov |