Forum » Pomoč in nasveti » Problem s printerjem
Problem s printerjem
Igor0 ::
Pozdravljeni
Sem nov na forumu in me zanima kaj je narobe z mojim printerjem. Canon BJC4300 je do danes normalno delal. Ker je že slabo pisal sem zamenjal kartušo. Po menjavi pa piše enako slabo. V bistvu vidiš kaj je napisal samo če list pogledaš malo s strani, pa še to samo kot odtis, le tu in tam je viden del izpisa, kot če bi pri igličnem printerju tiskala samo ena iglica v vrsti. Ker sem mislil, da je kaj narobe s kartušo sem nabavil še eno in rezultat je enak. Ker poznam prodajalca, mi bo vrnil denar, če zadeve ne rešim, vendar vem, da kartuša ni kriva. Ali je glava? če je ali se da (izplača) menjati glavo. Prosim za hiter odgovor (nujno moram tiskati, pa da ne bom prehitro nabavil novega, če je napaka manjša)
Sem nov na forumu in me zanima kaj je narobe z mojim printerjem. Canon BJC4300 je do danes normalno delal. Ker je že slabo pisal sem zamenjal kartušo. Po menjavi pa piše enako slabo. V bistvu vidiš kaj je napisal samo če list pogledaš malo s strani, pa še to samo kot odtis, le tu in tam je viden del izpisa, kot če bi pri igličnem printerju tiskala samo ena iglica v vrsti. Ker sem mislil, da je kaj narobe s kartušo sem nabavil še eno in rezultat je enak. Ker poznam prodajalca, mi bo vrnil denar, če zadeve ne rešim, vendar vem, da kartuša ni kriva. Ali je glava? če je ali se da (izplača) menjati glavo. Prosim za hiter odgovor (nujno moram tiskati, pa da ne bom prehitro nabavil novega, če je napaka manjša)
LP Igor
ToniT ::
Verjetno so se zamašile šobe na glavi. Najprej probaj večkrat zaporedoma očistiti glavo in potem preveri rezultat..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 167863 (1280) | Baltazar: |
» | Izkušnje z original in fejk - ponarejenimi kartušamiOddelek: Strojna oprema | 2082 (1731) | OZZY |
» | kateri printer kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23254 (15528) | Spock83 |
» | Polnjenje kartuš (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 14830 (9410) | matej5734 |
» | Kartuše...količina črnila...kje kupiti...Oddelek: Kaj kupiti | 4637 (3995) | Brane2 |