Forum » Pomoč in nasveti » problem z zvočno kartico
problem z zvočno kartico
mietke ::
Imam problem z zvočno kartico.Na matični je že intergrirana vendar bi zdaj rad dal eno 5.1 zvočno kartico v računalnik.Ko sem jo dal notri mi najprej ni hotel naložit driverje,po tem ko sem pa ponovno zagnal računalnik,pa pri zagonu pride do ene točke in se sam ugasne in to počne do onemoglosti.Ko pa odstranim zvočno pa je vse spet normalno,tud če pustim driverje na računalniku.A mislite da bi blo za probat še v kakšnem drugem PCI slotu,al pa če mate še kakšno pametno idejo.
Imam pa Celeron 2.0,256 RAM,GeForce 5200 FX 128MB...Windows XP PRO SP1
Zvočna je pa Genius 5.1
Imam pa Celeron 2.0,256 RAM,GeForce 5200 FX 128MB...Windows XP PRO SP1
Zvočna je pa Genius 5.1
Slowenc ::
Poskusi v biosu disejblati on-board zvočno, potem pa inštaliraj PCI kartico. Vsekakor pa poiskusi v drugem slotu če dela.
Skiny gate.
PROTOTIP ::
Jest sm si isto kupil. Sam sm se tud najprej zaj... z njo, pol sm pa nek fajl našu na install cd, ki natančno opisuje potek inštalacije, deinštaliral driverje in ponovno naložil na tak način kot tam piše in je pol delal. Sam ker neki ne štima, če mi kdaj kej rata, mi je pol subwoffer crknu Ga hočem dat popravit, ker je še v garanciji pa nimam računa . Ma nej gre vse skupi v tri krasne
mp40 ::
Moj problem je (skoraj) isti, vendar s to razliko da mi računalnik ob ročnem nalaganju driverjev (pravzaprav že po koncu) javi da je prišlo do napake in sicer da je podatek neveljaven (ob nameščanju s setupom iz cd-ja mi v nedogled išče driverje (???)). Probal sem tudi z driverji z neta vendar se zgodi isto.
Vem da kartica deluje ker ob vsakem zagonu winXP javljajo da je najdena nova strojna oprema (multimedia audio controller).
Kaj za vraga je narobe??
Vem da kartica deluje ker ob vsakem zagonu winXP javljajo da je najdena nova strojna oprema (multimedia audio controller).
Kaj za vraga je narobe??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 3472 (3002) | connel |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18693 (11029) | sash69 |
» | Statika v zvocnikih (pri maticni A8N-e) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4159 (3670) | Mac Gyver |
» | SB Live! 5.1 Digital in "pokajoci" zvokOddelek: Pomoč in nasveti | 1257 (1131) | kriko1 |
» | 5.1 sound system na "ne 5.1" zvočniOddelek: Zvok in slika | 1430 (1230) | C_maniak |