Forum » Pomoč in nasveti » Kako shraniti Start meni?
Kako shraniti Start meni?
Lucifix ::
Ali kdo ve kako bi v windowsih XP shranil celoten Start Menu? Namreč windowse moram nanovo naložit (oz. Repair) in ne bi rad zgubil vse programe, ki so tam.
Gledal sem že v direktorij Documents and Settings/.../Start Menu, a tam niso shranjeni oz. prikazani vsi programi, kot so v Start meniju.
Gledal sem že v direktorij Documents and Settings/.../Start Menu, a tam niso shranjeni oz. prikazani vsi programi, kot so v Start meniju.
Ziga Dolhar ::
Tamso shranjene zgolj bližnjice; programi so tam, kamor si jih naložil oz. v Program Files.
Poleg tega so delci razparcelirani še po registru, mapi Windows ...
... tako da na popolno restavracijo lahko kar pozabiš.
hint: išči "ghost" po forumu.
Poleg tega so delci razparcelirani še po registru, mapi Windows ...
... tako da na popolno restavracijo lahko kar pozabiš.
hint: išči "ghost" po forumu.
https://dolhar.si/
pirx ::
Start Meni brez programov lahko shraniš, vendar ti bo kaj malo pomagal, shraniti ti se ga splača le, če imaš neko dobro organizacisjko strukturo narejeno.
Vseh programov pa zato nisi videl, ker si najverjetneje gledal menije samo za določenega uporabnika (userja ali administratorja). Vse bližnjice daj samo k enemu uporabniku (administrator) in shrani mapo. Po novi inštalaciji jo daš spet na staro mesto in to je to.
Vseh programov pa zato nisi videl, ker si najverjetneje gledal menije samo za določenega uporabnika (userja ali administratorja). Vse bližnjice daj samo k enemu uporabniku (administrator) in shrani mapo. Po novi inštalaciji jo daš spet na staro mesto in to je to.
pivmik ::
Imaš dva direktorija Documents and Settings/.../Start Menu:
"c:\Documents and Settings\All Users\Start Menu"
in
"c:\Documents and Settings\_U_P_O_R_A_B_N_I_K_\Start Menu"
Samo tukaj so shranjene SAMO bljižnice do programov ne pa dejanski programi.
Programi so shranjeni v "C:\Program Files\" mapo.
Veliko programov pa zahteva ponovno namestitev ob reinštaliranju windowsov, in samo s koprianjem njihove mape ne bodo hoteli delovat. Amapk večina DOBRIH programov pa dela brez problemov(Wibamp, Media Player Classic, Opera, WinRAR,....).
Nastavitve nekaterih programov (večina je slabih) pa se shranjujejo v REGISTER in v mapo:
c:\Documents and Settings\_U_P_O_R_A_B_N_I_K_\
v podmape Application Data, Local Settings...
Repair windows pa je brezveznost in nepriporočenost.
Ko winsi začnejo delat probleme je treba popolnoma zbrisat in dat svežo kopijo.
"c:\Documents and Settings\All Users\Start Menu"
in
"c:\Documents and Settings\_U_P_O_R_A_B_N_I_K_\Start Menu"
Samo tukaj so shranjene SAMO bljižnice do programov ne pa dejanski programi.
Programi so shranjeni v "C:\Program Files\" mapo.
Veliko programov pa zahteva ponovno namestitev ob reinštaliranju windowsov, in samo s koprianjem njihove mape ne bodo hoteli delovat. Amapk večina DOBRIH programov pa dela brez problemov(Wibamp, Media Player Classic, Opera, WinRAR,....).
Nastavitve nekaterih programov (večina je slabih) pa se shranjujejo v REGISTER in v mapo:
c:\Documents and Settings\_U_P_O_R_A_B_N_I_K_\
v podmape Application Data, Local Settings...
Repair windows pa je brezveznost in nepriporočenost.
Ko winsi začnejo delat probleme je treba popolnoma zbrisat in dat svežo kopijo.
LP, Gregor GRE^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows xp upgrade to windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 2887 (2443) | bluefish |
» | Kako formatirat pc brez da bi zbrisal odklenjene livele igerOddelek: Igre | 1329 (904) | veverrca |
» | [c++] zagon programa ob zagonu sistemaOddelek: Programiranje | 1362 (1188) | c00L3r |
» | Omejen uporabnik na Windows XPOddelek: Programska oprema | 2062 (1817) | |SNap| |
» | Odpiranje folderja ob zagonuOddelek: Operacijski sistemi | 767 (673) | poga |