Forum » Pomoč in nasveti » ATI Control Panel
ATI Control Panel
Zeratrem ::
Imam Radeon 9500 pro (amd 2400+, 512ram, nf7s v2.0). Preden sem po tem, ko mi je rac. pogrizel virus formatiral in z PAndo precistil disk, so mi igrice delovale perfektno. Ko sem dal windows gor na novo, pa najnovejse driverje (testiral sem tudi starejse), so mi igrice delovale zelo slbo. Beri: slika je skakala, ni se premikala smoothly, fluidno.
Zelo smesno je to, da na noben nacin nisem mogel popraviti te pomanjkljivosti. Sedaj pa slucajno odinstaliral ATI Control Panel in mi delujejo igre zopet normalno kot prej. Kaj mogoce kdo ve kaj za vraga to pomeni? Rad bi sicer imel instaliral ATI control Panel, vendar imam raje itrost. Mi zna kdo svetovati?
Zelo smesno je to, da na noben nacin nisem mogel popraviti te pomanjkljivosti. Sedaj pa slucajno odinstaliral ATI Control Panel in mi delujejo igre zopet normalno kot prej. Kaj mogoce kdo ve kaj za vraga to pomeni? Rad bi sicer imel instaliral ATI control Panel, vendar imam raje itrost. Mi zna kdo svetovati?
Fizikalko ::
Dej lepo odinštaliraj driverje pa vrž gor OMEGO. Klik: http://www.driverheaven.net/downloads/i.... Paket skupaj s CP - dela bp.
delfinus ::
Sicer pa se vcasih zgodi, da je potrebno tudi manualno odstranit vse sledi od ATI driverjev. Torej najprej odinstalacija (normalno). Potem v register in odstranitev vse kar je povezano z ATI in ATI Technologies. Potem v dikrektorij \WINDOWS, \WINDOWS\SYSTEM in \WINDOWS\SYSTEM32\ in odstranitev vseh datotek, ki se zacnejo na ATI (seveda pri tem je treba bit zelo pozoren), Se v Mapo Program Files\ATI....... in pobris vsega.
Ponovna instalacija, naprej driverji, restart nato Control panel restart in mora delati. Sicer pa tudi sam predlagam Omego. Mogoce bo pomagalo brez tega zapletenega postopka rocnega odstranjevanja.
lp, D.
Ponovna instalacija, naprej driverji, restart nato Control panel restart in mora delati. Sicer pa tudi sam predlagam Omego. Mogoce bo pomagalo brez tega zapletenega postopka rocnega odstranjevanja.
lp, D.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lastniki ATI 550 PRO...control panelOddelek: Pomoč in nasveti | 1281 (1178) | BlackHole |
» | DriverjiOddelek: Strojna oprema | 3153 (2984) | kovk |
» | Vivo na Radeon 9000Oddelek: Zvok in slika | 1564 (1350) | polde66 |
» | ATI radeon 9200 problem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1334 (1045) | boštjan |
» | Driverji za radeon 8500Oddelek: Pomoč in nasveti | 1849 (1387) | Binji |