» »

Outlook 2003?!

Outlook 2003?!

jabe ::

Odkar uporabljam Outlook 2003, imam sledeča problema:
1) Login screen me kar naprej opozarja, da imam 1 neprebran email, čeprav to ni res. Ne vem ali je to zaradi novega outlooka ali česa, ampak prej se mi to ni dogajalo, me je pa seveda pravilno opozarjal, če sem imala v outlooku še neprebrano pošto.Pregleduje mi 3 naslove in se kar na random odloči, s katerim bo težil. Sem ga tudi že odinštalirala in na novo inštalirala, pa nič ne pomaga.
2) Če imam outlook v trayu in ga potem odprem, mi včasih teži, da se nekaj ne more odpreti, zaradi nekega Exchange strežnika. Ne spomnim se čisto natančno kaj točno pove, ker sem delno rešila ta problem s Poptrayem. Bi pa vseeno rada vedela, zakaj to dela, saj se mi zdi neumno imeti gor še en program, da dela to, kar bi moral delati Outlook.

Mercier ::

1. Ne vem zakaj šteje narobe, mogoče še šteje kaj drugega razen neprebrane pošte v inboxu outlooka. Jaz sem to onemogočil, takoj, ko se je začelo pojavljat.
klik1, klik2 z navodili za disable + mogoče kaj pametnega piše; pa še z tweak ui se da ugasnit

2. Če se matra, da bi pošto preveril, pa mu ne gre, ti pa ga kaj motiš vmes, potem dobiš včasih to sporočilo. Če je exchange odjemalec, ali ne. MS pač računa, da pač outlook dela kot exchange odjemalec, oziroma se delajo, da ne vedo, da v glavnem ni.

Tale dvojka je lahko čista neumnost. Tako sem si sam razlagal ta problem.

ok, 1 točka je popedenana. res hvala lepa, sej če mi ne šteje me nč ne mot, če pa šteje narobe, me pa čist ob živce sprav.
pri 2 pa tud če javi napako, v bistvu ni napake al jaz narobe razumem in je vseeno če se tisto pojavlja ali ne in lahko mirno naprej uporabljam outlook.

Mercier ::

OK, delam krivico MS-om. Javi, da če preverja pošto na exchange serverju, potem se da pomagat (ustavit, če pa ne, pa je pač treba počakat, da zmelje, preden se ga kaj gnjavi. To je ves problem. Obvetilo zgine, ko outlook zmelje. Torej lahko brez skrbi delaš naprej. Seveda, če je to, to, kar se tebi dogaja. Mislim, da je. Takrat, ko klikneš po ikoni v tray-u ravno pošilja/praverja pošto in hoče mir.

Lahko pa probaš - ustvariš neobstoječ račun, da bo dlje trajalo, klikneš pošlji/prejmi in dobiš popup in vidiš, če je pravi.

točno to mi javi, ja. si potem ne bom več belila glave s tem. še enkrat hvala.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Programska oprema
375278251 (23182) Matko
»

Outlook 365 stalno sprašuje za IMAP geslo

Oddelek: Omrežja in internet
487727 (6432) tony1
»

Lokacija neprebrane pošte

Oddelek: Pomoč in nasveti
5931 (857) borch
»

Outlook preveč "NEVAREN", kaj uporabiti?

Oddelek: Programska oprema
252443 (2059) Bass0

Več podobnih tem