Forum » Pomoč in nasveti » bootanje
bootanje
fridgider ::
živjo!
Mam en problem nastavt da bi se XP-ji bootal normalno..Problem je pa takle:
sm meu neki cajta na disku 2 particije (ena Redhat, druga WIN XP). Naložen sem meu Grub loader (tko da sm na zaćetku pač izbral XP al RED-HAT. No zdej sm pa iz WInsa zbrisu uno particijo na kateri je biu gor redhat in jo spremenu u FAT32 particijo. No pol sm ponovno zagnou komp in se mi je pokazu error "Loading operation system faild, please insert disk...". No k mam na tej particiji pomembne podatke je nočm formatirat in sm prek WIN cd-ja nanovo inštaliru winse (sm dau repair). Pol se mi je setup normal končou, ko sm pa rebutu se mi je pa pokazala spodnja slika Naredu sm že use kar tm piše, sam ni učinka
še fotka:
Mam en problem nastavt da bi se XP-ji bootal normalno..Problem je pa takle:
sm meu neki cajta na disku 2 particije (ena Redhat, druga WIN XP). Naložen sem meu Grub loader (tko da sm na zaćetku pač izbral XP al RED-HAT. No zdej sm pa iz WInsa zbrisu uno particijo na kateri je biu gor redhat in jo spremenu u FAT32 particijo. No pol sm ponovno zagnou komp in se mi je pokazu error "Loading operation system faild, please insert disk...". No k mam na tej particiji pomembne podatke je nočm formatirat in sm prek WIN cd-ja nanovo inštaliru winse (sm dau repair). Pol se mi je setup normal končou, ko sm pa rebutu se mi je pa pokazala spodnja slika Naredu sm že use kar tm piše, sam ni učinka
še fotka:
www.odprtakoda.com
iskra ::
Najboljša varianta je, da v google vtipkaš tiste error cifre.
http://support.microsoft.com/default.as...
to sem dobil za 0x0000007B, ostalo pa lahko kar sam poiščeš ... Obstaja možnost, da je grub pustil kaj za sabo na windows particiji ali kdovekje.
http://support.microsoft.com/default.as...
to sem dobil za 0x0000007B, ostalo pa lahko kar sam poiščeš ... Obstaja možnost, da je grub pustil kaj za sabo na windows particiji ali kdovekje.
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
fridgider ::
bom na novo inštaliru XP-je, tko da nebom formatiru, ampak že prepisu obstoječe winse...bom tud poročal o rezultatih :)
www.odprtakoda.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slo-Tech GNU/Linux [vprašanja, problemi, predlogi] (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Operacijski sistemi | 97347 (25004) | Skrat |
» | PINGO 2.0 & FX5600 MEGA problem (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5654 (4880) | marsovec gugu |
» | Linux redhat installOddelek: Operacijski sistemi | 1241 (958) | Gandalfar |
» | prilagajanje rad hat 9.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5944 (4539) | TICKO |
» | HOW TO: Poleg WIN2k se RedHat?Oddelek: Operacijski sistemi | 1963 (1789) | twosocks |